SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açlık Oyunları

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:04:31
Açlık Oyunları
A- A+ PAYLAŞ
 
Gösterim tarihi : 23 Mart 2012
Yönetmen : Gary Ross
Oyuncular : Jennifer Lawrence , Josh Hutcherson , Liam Hemsworth , Elizabeth Banks
Senaryo : Suzanne Collins, Billy Ray, Gary Ross
Yapımcı : Suzanne Collins, Fernando Lara, Jon Kilik
Müzik : T-Bone Burnett, James Newton Howard
Görüntü yön. : Tom Stern
Tür : Aksiyon , Dram
Süre : 102 dk. 
Yapım yılı : 2012
Ülke : ABD
Dağıtıcı : Tiglon
 
Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır. Başkentin etrafındaki 12 bölge bir hat boyunca sıralanmıştır. Bütün bölgeler, her yıl yapılan Açlık Oyunları'nın yarışmasına yaşları 12 ila 18 arasında değişen bir erkek ve bir kız çocuğu göndermek zorundadır. Açlık Oyunları TV'den yayınlanan ölümüne bir kavgadır.
Resmi web sitesi : http://www.thehungergamesmovie.com/

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız