SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ACM'lere Başkan ve Üye Atandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:24:42
ACM'lere Başkan ve Üye Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Hakimler ve Savcılar Yüksek (HSYK) tarafından yapılan atamalarla Malatya Adliyesi'ndeki 1. ve 2. Ağır Ceza Mahkemelerinin başkan ve üyeliklerine atama yapıldı. Ayrıca, 3. Ağır Ceza Mahkemesi yeniden kurularak başkan ve üyeleri atandı.  

HSYK Kararına göre, Malatya 1. Ceza Mahkemesi Başkanlığına kapatılan 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Vedat Koç atanırken, üyeliklere ise Hatıran Alper, Osman Kandemir, Mahmut Mavi ve Ünal Öztürk atandı.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına Faruk Fidan, üyeliğe ise Hacer Dağ'ın atamaları yapıldı.

Bu arada daha önce özel yetkili iken kapatılan Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi yeniden kurulurken, başkanlığa yeniden Hayrettin Kısa getirildi. Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi Üyeliklerine ise Muharrem Yılmaz,  Kılıçaslan Erdem,  Hüdayi Taşpınar ve Bülent Aydoğan'ın ataması yapıldı.

Malatya'da 2'si adli, 2'si de özel yetkili olmak üzere 4 Ağır Ceza Mahkemesi bulunuyordu. Özel yetkili mahkemelerin kaldırılması sonucu, 4. Ağır Ceza kapatılırken, 3. Ağır Ceza yeniden yapılandırıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız