SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Acquah’ın Transferi Yönetime Bağlı

0
Güncellendi - 2020-01-22 16:41:37
Acquah’ın Transferi Yönetime Bağlı
A- A+ PAYLAŞ

İtalyan kulübü Lecce, BtcTurk Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Acquah’ı kadrosuna katmak için sarı kırmızılı yönetimden gelecek teklifi bekliyor. Yönetimin, Acquah’ın takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığı öğrenilirken, İtalya kulübü ise bu transferi gerçekleştirmek istiyor.

İtalya Serie A ekibi Lecce, BtcTurk Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Afriyie Acquah’ı kadrosuna katmak için temaslarını sürdürüyor. Kariyerinde daha önce Parma, Sampdoria, Palermo, Empoli ve Torino takımlarının formalarını giyen Ganalı oyuncuyu kadrosuna dahil etmek isteyen İtalyan kulübü, BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü’nden gelecek cevabı bekliyor.

 Sarı kırmızılı yönetimin Afriyie Acquah’ın transferine sıcak bakmadığı ifade ediliyor. Afriyie Acquah ile ilgili durumun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatya sporlu (4 yıl önce)
    İlk 3 oynamak için sezona başlayan malatyam bu gidişle kümede kalma mücadelesi verecek sebepi seyrici değil herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKO (4 yıl önce)
    Oyuncuya teklif gelmesi eleştirdiğiniz bi defolup gitseler dediginiz yönetimin başarısını gösterir. Oyuncuya teklif gelmiş yönetim sıcak bakmıyor demiş hala buda gitti , bide başkan gitse vs. Gereksiz yorumlar camia acısından çok manidar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (4 yıl önce)
    Tmm bitti buda gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    birde başkan transfer olsa başka takıma
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Dükkanı boşaltıp,anahtarı evsahibine bırakıp gidecekler herhalde.zaten boş tribünlerle biz bunu haketmiştik.ulusal basında jahoviç in Antalyaspor ile anlaştığını yazıyor.demekki bizim yerimiz süper lig değil!
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    iyi oyuncu durmaz gider.Yönetim parasını alsın
    0
    0
    Yanıtla