SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Açtığımızda Göreceğiz ki.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:10:47
A- A+ PAYLAŞ

Derneklere yönelik iş ve işlemlerin yürütülebileceği, dernek ve üst kuruluşlarının vermekle yükümlü oldukları beyanname ve bildirimlerini online olarak gönderebilecekleri ve sivil toplum gönüllüsü olmak isteyen herkesin bulunduğu yerden online dernek kurabileceği sistem olan Dernekler Bilgi Sistemi (DERBİS) hakkında cami dernekleri başkanlarına bilgilendirme yapıldı.

Özel İdare Salonu’nda düzenlenen toplantıya çok sayıda cami derneği başkanı katılırken, İl Dernekler Müdürü Raşit Özmen, “Dernekler Bilgi Sistemi ile dernekçilik çok daha kolay ve çok daha basit hale getirildi. Herkesin evine ve ayağına getirildi bu hizmet. Bir tık mesafesinde hizmetler yaklaşıldı. Bundan böyle alacağınız bir şifre ile Dernekler Bilgi Sistemi'ni kullanarak resmi bütün iş ve işlemlerinizi kuruma gelmeden işlemlerinizi yürüteceksiniz. Biz de takibini kurumumuzdan yapacağız. Sabah bilgisayarımızı açtığımızda Malatya’da bir derneğin daha varlığını görebileceğiz” dedi.

Toplantıda Dernekler Müdürlüğü Uzmanları Şenay Çetinkaya ve Ünal Özden tarafından DERBİS hakkında dernek başkanlarına bilgi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız