SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Acziyetin İfadesi!'

A- A+ PAYLAŞ

AKP'li belediye meclis başkan vekili Avukat Aziz Görgeç'in, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın her an görevi bırakabileceğine, bunaltıldığına dair açıklamasın nedeniyle "Semra Kaynana" benzetmesi yaptığı bağımsız üye Mehmet Moran'dan "acziyetin ifadesi, devamını diliyorum" yanıtı geldi. Moran, "Sayın Aziz Görgeç’in Malatya Belediyesinde kokusu her yanı saran İmar Yolsuzluğu, İhale skandalları, Doğalgaz sendromu şuuyu skandalı ve diğer olumsuzluklara takınacağı benzeri çıkışları bir değer ifade edecektir." dedi.

Moran, akşam saatlerinde yaptığı açıklama şöyle:

"24/Ocak/2010 Tarihli basın açıklamamda özetle, Ak Parti saflarından sayın Ahmet Çakır’a yapılan dayatmalar neticesinde sayın Çakır’ın zor durumda olduğunu birilerinin bireysel istek ve taleplerine kafa yormaktan asli görevlerini yapamadığını, zorlandığını ifade ederek Sayın Çakır’a Dayatmayın, Engel olmayın, Yardımcı olunuz. Bu zor durum karşısında istifa ederse şaşırmayınız. Demiştim. Bu durum Malatyanın ve Sayın Çakır’ın gerçeğidir.

26/Ocak/2010 Tarihinde Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Sayın Aziz Görgeç imzasıyla ilgili basın açıklamama cevaben yapılan basın açıklamasında iddialara makul ve mantıklı cevaplar vermek yerine naçizane şahsımı magazin dünyasından birilerine benzeterek, Üslup, nezaket ve terbiye sınırlarını aşarak hiç de Ak Parti camiasıyla bağdaştıramayacağım, Ak Parti camiasının da asla kabullenemeyeceği ifadeler kullanmıştır.

İfade temsiliyetinde, Ak Partili camianın temsiliyetinden öte bireysel acziyetinin ifadesi olarak görüyor ve Ak Partili camianın kimler tarafından, hangi ifade ve üsluplarla temsil edildiğini, Gerek Ak Partili camianın ve gerekse Malatya kamuoyunun takdirlerine arz ediyorum.

Sayın Aziz Görgeç’in şahsımı Semra Kaynanaya benzetmesi , Sayın Aziz Görgeç’in İslam’dan nasibini alamayışının bir başka tescilidir. Çünkü bir insanı, bir başka insanın zaaflarıyla suçlamak İslamda haramdır.

Emekli bir Eğitim Yöneticisi olarak, Ak Partili bir Belediye Meclisi Üyesi olan Sayın Aziz Görgeç’in ifade ve üslubuyla cevap vermeyi şahsıma ve Malatya kamuoyuna saygısızlık olacağını düşünerek terbiye sınırını aşmayacağım. Merhum Ziya Paşa’nın ifadesiyle “İştir kişinin ainesi (aynası) lafa bakılmaz”

Sayın Aziz Görgeç’in Malatya Belediyesinde kokusu her yanı saran İmar Yolsuzluğu, İhale skandalları, Doğalgaz sendromu şuuyu skandalı ve diğer olumsuzluklara takınacağı benzeri çıkışları bir değer ifade edecektir.

Sayın Aziz Görgeç’in haddini aşan bir başka ifadesi de basınımıza ne yapması gerektiğinin telkin edilmesidir. Sayın Basın Mensubu arkadaşlarımızın bundan böyle sayın Görgeç’in talimatları doğrultusunda hareket etmesi gerektiğini ayrıca ifade etmektedir.

Sonuç olarak; Sayın Aziz Görgeç’ten şahsıma benzeri basın açıklamalarının devamını diliyor ve bekliyorum.
Bu tür çıkışları kalitenin tescili açısından önem arzetmektedir.

Ak Parti camiasına ve kamuoyuna saygılarımla arzederim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız