SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adafı Kartal Gruba Hazır

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:32:39
Adafı Kartal Gruba Hazır
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Adafı Kartalspor, Adıyaman’da 4-6 Mayıs tarihlerinde 4’lü grupta mücadele edeceği U-19 Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdü. Siyah beyazlı ekip, hazırlıklar çerçevesinde Kredi ve Yurtlar Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğü futbol takımı ile Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. 
  
Hazırlıklarla ilgili bilgiler veren Adafı Kartalspor takım antrenörü Mazlum Polat, Malatya Amatör Küme U-19 Ligi’ni namaglup şampiyon tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sezon başından itibaren takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Polat, “U-19 Ligi’nde Malatya’da namaglup şampiyon olduk. Takımımız çok iyi mücadele etti. Neticede de hedefimize en iyi şekilde ulaştık. Ciddi bir şekilde çalışarak, emeğimizin karşılığını aldık” dedi.
  
Polat, Türkiye Şampiyonası’nda da iyi bir derece elde etmek istediklerini ifade ederek, “Grup müsabakalarında Malatya’yı temsil edeceğiz. 1. kademe müsabakalarını en iyi şekilde tamamlayıp, 2. kademe maçlarına gitmek istiyoruz. Grup müsabakalarında da Adıyaman’da 4’lü grupta maçlarımızı oynayacağız. İstediğimiz bir gruptu. Elimizden geldiğince Malatya’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız