SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adafı, 'Kartal'lıktan Vazgeçiyor!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele eden Adafı Kartalspor Kulübü, 2 yıl önce çatısı altına girdiği Malatya Beşiktaşlılar Derneği ile yolları ayırma kararı aldı.

Malatya Amatörü'nün köklü kulüplerinden olan Adafıspor, Beşiktaşlılar Derneği ile birleşince; kulübün isminin yanına Beşiktaş'ın Kartal olan ambleminin adı getirilmiş, rengi de yine Beşiktaş Kulübü'nün rengi olan Siyah Beyaz yapılmıştı. Ancak Beşiktaşlılar Derneği'nin kulübe yeteri kadar destek veremediğinden ve kulübün lağvolma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasından dolayı, kulüp başkanı Mustafa Kömürel'in devreye girip, köklü camiayı özüne döndürebilme adına girişimlere başladığı belirtildi.

İlk olarak kulübü, eski forma rengi olan yeşil sarıya tekrar döndürüleceği, maddi açıdan da sıkıntı yaşanmaması adına Malatya'nın tanınmış iş adamlarıyla görüşülüp, sağlam bir yönetim oluşturulacağı ifade edildi.

ARŞİV FOTO: Nida Elektronik

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız