SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adafı U17'de Penaltıya Geçit Yok

0
Güncellendi - 2016-07-04 00:17:20
Adafı U17'de Penaltıya Geçit Yok
A- A+ PAYLAŞ

Kiraz Festivali Futbol Turnuvası’nda mücadele eden Adafı Kartalspor U17 takımının kalecisi Mehmet Okay Orgun (soldaki), kurtardığı penaltı atışlarıyla turnuvaya damga vurdu.

Yeşilyurt Belediyesi ile Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından ortaklaşa düzenlenen Kiraz Festivali Futbol Turnuvası’nda yarı finale kalan dördüncü takım belli oldu.

Gruplarını 10’ar puanla tamamlayan Sanayispor ile Adafı Kartalspor, statü gereği seri penaltı atışı yaptı. Penaltı atışları sonunda Sanayispor’a karşı üstünlük sağlayan Adafı Kartalspor adını finale yazdıran son takım oldu.

5 PENALTI KURTARDI

Adafı Kartalspor’un yarı finale yükselmesinde en büyük pay sahibi kaleci Mehmet Okay Orgun oldu.

Seri penaltı atışlarında 9 penaltının 5’ini kurtaran Orgun, hem takımını yarı finale taşıdı hem de gelecek adına umut verdi.

‘Penaltı avcısı’ lakabı takılan Orgun, aynı başarıyı yarı final ve finalde de göstermek istediklerini ifade etti.

Genç eldiven, turnuvanın kendileri adına çok güzel geçtiğini belirterek, “Sanayispor ile birlikte grubunu 10 puanla tamamlayan takım olarak statü gereği penaltı atışı yapıldı. 9 penaltının 5’ini çıkarmayı başardım ve takımım yarı final kaldı. Futbolcu arkadaşlarımı yarı finale kaldıkları için tebrik ediyorum. Şimdi aynı başarıyı yarı final ve finalde de göstermeliyiz” dedi.

“GELECEKTE İYİ YERLERDE OLACAK”

Adafı Kartalspor’un başarılı çalıştırıcı Mazlum Polat, Kiraz Festivali Futbol Turnuvası’nda grup maçlarının oldukça heyecanlı geçtiğini ve yarı finale kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Polat, takım olarak grup maçlarında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ancak kendileri gibi 10 puan toplayan Sanayispor ile statü gereği seri penaltı atışı yaptıklarını kaydetti.

Penaltı atışlarında kalecileri Mehmet Okay Ongun’un üstün bir başarı ortaya koyduğunu dile getiren Polat, genç kalecinin gelecekte daha iyi yerlere geleceğini ifade etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız