SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adafıspor 'Kartal' Oldu..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın en eski spor kulüplerinden Adafıspor, Malatya Beşiktaşlılar Derneği çatısı altına girdi, adı "kartal" rengi de "siyah-beyaz" oldu.

Kuruluş tarihi 1947 olan Adafıspor'un, yaşadığı idari ve mali sorunlar nedeniyle Malatya Beşiktaşlılar Derneği'nin çatısı altında faaliyet gösterme kararı aldığı, bu doğrultuda kulübün adının "Adafı Kartalspor" olarak, sarı-yeşil olan forma renklerinin de "siyah-beyaz" olarak değiştirildiği, yeni yönetim oluşturulduğu da belirtildi.

Kulübün onursal başkanlığını Malatya Beşiktaşlılar Derneği başkanı Mehmet Fendoğlu'nun üstlendiğini, Mustafa Kömürel başkanlığındaki yönetim kurulunun ise çoğunluğu Beşiktaşlılar Derneği mensupları olan Bahattin Ülger, Temel Yılmaz, Mustafa Bahadır Altaş, Mehmet Özbek, İbrahim Pektaş, Abdullah Aksoğan, Soner Demirci, Doğan Akpınar, Ergün Tunca, Mustafa Tosik, Raşit Alaca, Mustafa Kadıoğlu, Nusret Bingöl ve Erdal Sütcüoğlu'ndan oluştuğu bildirildi.

Faaliyetini "Adafı Kartalspor" adı altında sürdürecek olan kulübün, gerekli tüzük değişikliklerinin ardından önümüzdeki aylarda tamamen Malatya Beşiktaşlılar Derneği bünyesinde faaliyetini sürdüreceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız