SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adalet İsteyen Kesimlerin Sesiyiz"

0
Güncellendi - 2017-06-21 02:43:24
A- A+ PAYLAŞ

CHP’nin başlattığı Adalet Yürüyüşü 5. Gününde devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın organizasyon,düzen ve güvenliğinden sorumlu olduğu yürüyüşte bugüne kadar herhangi olumsuz olay yaşanmadığı, yürüyüş boyunca kitlenin her geçen gün arttığı belirtiliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ankara Güvenpark’tan geçen Perşembe günü başlattığı Adalet Yürüyüşü İstanbul’a doğru ilerlemeye devam ediyor. 25 gün süreceği öngörülen 432 kilometrelik yürüyüşün 5. Gününde Kızılcahamam’dan yürüyüşe geçildi.

ON BİNLER OLDUK,ADALET İSTİYORUZ

Yürüyüşün başında beri koordinatörlük yapıp  yürüyüşün düzen ve güvenliğinden  sorumlu olan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yürüyüşün beklediklerinden daha olumlu ve heyecanlı geçtiğine dikkat çekerek Adalet Yürüyüşü ile toplumun tüm kesimlerine nefes olmak istediklerini söyledi. Ağbaba yaptığı açıklamada, “5 gün boyunca çığ gibi artan kalabalık ve destekle ne kadar doğru ve kararlı bir adım attığımızı görüyoruz. Sanatçılar, siyasetçiler, bilim insanları, sendikacılar, STK Temsilcileri, yazarlar adalet yürüyüşünde bizlere destek ve güç veriyor.Yol güzergahında yürüyüşümüze katılan kitlelerle birlikte onbinler olup yürüyoruz”dedi.

ADALET İSTEYEN TÜM KESİMLERİN SESİ OLUYORUZ

Türkiye’de adalet isteyen tüm kesimlerin haklı taleplerini yerine getirmek için başlattıkları Adalet Yürüyüşü’ne büyük bir kararlılıkla devam ettiklerini kaydeden Ağbaba, Tarihi Adalet Yürüyüşünün, Türkiye'nin adaleti için, demokrasisi için,insan hakları için gerçekleştirildiğini söyledi.

Ağbaba; “Adalete sahip olmak isteyen herkes bu yürüyüşe katılabilir. Nasıl ki ‘Hayır’ cephesinde herkes kendi ‘Hayır’ını savunduysa ve ‘Hayır’da birleşme olduysa, Adalet Yürüyüşü’nde de herkesin birleşmesi gerekir”dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • salih (6 yıl önce)
    Ey CHP adelet şimdimi aklınıza geldi .Dünde lazımdı ozaman nerdeydiniz üniverstelerde okadar atılan gençler oldu başı örtülü diye o zülüm yapıldığı zamanda adelet lazımdı ucu size dokundu değilmi ADELET herkese lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • necdet savaş (6 yıl önce)
    Yürü Ağbaba yürü .FETÖ nün değirmenine su taşımak için yürü. Yollar yürümekle aşınmaz ama o yolları terörist emelleriniz için krletmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Belge (6 yıl önce)
    Sayın Veli Ağbaba, keşke biraz da mensubu olduğun Malatyalıların hakları için seni meydanlarda görebilsek. Karakavağın üzerinde oynanan imar oyunları ve malatyamızın göbeği olan karakavakta ilan edilen tarım alanı(!) dümeninin kimler için niye çıkarıldığını anlatman öncelikli kimliğini daha net yansıtır Sayın Malatya Milletvekili..
    0
    0
    Yanıtla
  • ERHAN (6 yıl önce)
    ne için adalet istiyor bu chp milletvekiliniz 2 trilyon telefon faturasını bu millete ödettiniz adaletmı bu o zaman sizde adil olun bu gibi serefsizleri partiden atında görelim işinize geldimi adalet diye bağırıyorsunuz işinize gelmedimi ses yok döneksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Cesamin Komiksin iz. CHP mi kötü gidişat dur diyecek. 10 yıllarca bu ülke kötü giderken dur diyemeyiz chp şimdi daha iyi durumdaki Türkiye için hangi projeleri var. Vizyon yok proje yok chp de. Boş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cesamin ÖZKAN (6 yıl önce)
    Bu yürüyüş aynı zamanda CHP kadrolarının niteliğini belirleme yürüyüşü olacaktır.CHP ülkemizin kötü gidişatı karşısında umut olup olamayacağını da bu yürüyüşler belli edecektir. Eğer bu yürüyüş olumlu sonuç doğurma adına gelişme sağlamaz ise şu anki kadro tam anlamıyla iflas etmiş olacaktır. Umudumuz kim olursa olsun bu kötü gidişata dur deme adına yürüyenlerin başarılı olmasıdır.
    0
    0
    Yanıtla