SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Adalet ve Dürüstlükten Taviz Yok..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan İlçesinde bir yıldır görev yapan bayan kaymakam Tülay Baydar, eğitime çok önem verdiğini söyledi.

Eğitime önem veren Baydar, eğitimin çok yönlü ve meşakkatli bir süreç olduğunu belirterek "Öncelikle eğitimde fiziki alt yapıdan kaynaklanan eksikliklerin giderilmesi hedefimizdir. 2006 yılında tüm okullarımızın tadilat, tamiratlarını tamamlama yolunda büyük bir çaba sarf ettik ve önemli bir aşama kaydettik. Tüm okullarımızda belirli periyotlarla yöneticilerin, okul aile birliği başkanları ve öğretmenlerin katılımıyla toplantılar düzenliyoruz. Bu toplantılarda eksiklerimizi görmek, sorunları paylaşmak ve çözüm üretmeye çalışıyoruz." dedi.

Bu toplantıların akabinde öncelikle velilere yönelik eğitim ve veli çocuk ilişkilerini hedef alacak seminerler düzenlenmesinin önemli olduğunu belirten Baydar, şöyle konuştu:

"Okullarımızın kaynaşması, öğrencilerin hem kişisel becerilerinin artması hem de özgüvenlerinin oluşması için çeşitli sportif, kültürel etkinlikler düzenlenecek. Nitekim bu amaçla çocuk ve gençlerimizin hizmetine sunulan ve sürekli kendini yenileyen Gençlik Merkezi'mizde çalışmalar devam edecek. Yeterli sayıya ulaşmamız halinde okul öncesi eğitimde oranı artırmak da son derece önem arz etmektedir."

Çoğunlukla tarih ve psikoloji ağırlıklı, ancak siyasi tarih içerikli yayınlara ilgi duyduğunu söyleyen Kaymakam Tülay Baydar, oturmayı sevmediğini ve hizmette adalet ve dürüstlükden taviz vermediğini sözlerine ekledi.

TÜLAY BAYDAR
1978 yılında Ağrı'nın Tutak ilçesinde doğdu. 1998 yılında Gazi Üniversitesi İ.İ.BF Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi. 2000 yılında mülki idare amirliği mesleğine kaymakam adayı olarak başladı ve yaklaşık 3 yıl süren bir eğitim kapsamında vekalet ve 6 aylık yurt dışı dil eğitimine, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğinde kamu diplomasisi kursuna ve akabinde kaymakamlık kursuna katıldı. Isparta Yenişar Bademli, Erzurum Köprüköy Kaymakamlığı yaptı. 2005 yılından itibaren Malatya'nın Hekimhan ilçesi kaymakamlığı görevini yürütüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız