SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adalet Yürüyüşüne Ara Verip Cenazeye Geldi

0
Güncellendi - 2017-07-01 23:25:31
Adalet Yürüyüşüne Ara Verip Cenazeye Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Rahatsızlığı sonucu vefat eden CHP’nin Malatya eski il Başkanlarında, Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve MESOB Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Baştürk (63) toprağa verildi.

Uzun süredir kanser tedavisi gören ve tedavi gördüğü hastanede vefat eden Hüseyin Baştürk için Malatya Şehir Mezarlığı Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine merhumun ailesi, Ankara'dan İstanbul'a sürdürülen 'Adalet' yürüyüşüne ara vererek gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TESK yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Baro Başkanı Enver Han, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, CEM Vakfı Şube Başkanı Eşref Doğan, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, esnaf odası başkanları, STK temsilcileri, Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi ve üyeleri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Kılınan cenaze namazı ve yapılan duaların ardından Hüseyin Baştürk’ün cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Baştürk, Şubat 2011 ile Şubat 2013 tarihleri arasında CHP Malatya İl Başkanlığını yaparken, Ekim 2005 tarihiden itibaren ise Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yürütüyordu. Baştürk, Mayıs 2014 tarihinden itibaren de Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu.

Bu arada, Baştürk için ailesinin taziyeleri Paşaköşkü Yeşilyurt Caddesi Hacova Köyü Derneği’nde (Paşaköşkü su deposunun arkasında) kabul edeceği bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUHAMMET EMRAH AYDOĞMUŞ (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah ailesine sabır versin .
    0
    0
    Yanıtla