SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adaletin, Kul Haklarının Modası Geçmez"

0
Güncellendi - 2019-10-22 02:49:49
A- A+ PAYLAŞ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin, "Türkiye'nin kendi güvenliğini sağlamak, sınırlarını korumak ve vatandaşının can güvenliğini sağlamak için bu askeri harekatı yapması elbetteki sonuna kadar hakkıdır." dedi.

Erbakan, bir otelde düzenlenen Yeniden Refah Partisi Malatya 1. İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, bazılarının maksatlı olarak, bazılarının ise gafletten dolayı 'Bu Milli Görüş dediğiniz şeyin modası çoktan geçti, devri kapandı' gibi ifadeler kullandığını söyledi.

Bu kişilerin yanıldığını aktaran Erbakan, şöyle konuştu:

"Milli Görüş'ün modası ne zaman geçer biliyor musunuz? İnsanlık için adaletin, refahın, huzur ve barışın, insan haklarının izzet, onur ile saygının modası ne zaman geçerse, Milli Görüş'ün modası da ancak o zaman geçer. Bunun manası, Milli Görüşün modası kıyamete kadar geçmeyecektir çünkü adaletin, kul haklarının modası geçmez."

Erbakan, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerinin ülke sınırlarında tehdit oluşturmasını ve terör koridorunu engellemek amacıyla askeri harekat gerçekleştirdiğini anımsatarak, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin kendi güvenliğini sağlamak, sınırlarını korumak ve vatandaşının can güvenliğini sağlamak için bu askeri harekatı yapması elbetteki sonuna kadar hakkıdır. Bu operasyonda başından sonuna kadar elbetteki millet olarak, Yeniden Refah Partisi olarak, devletimizin, Mehmetçiğimizin ve TSK'nin arkasında yer aldık. Her zaman olduğu gibi bu operasyon süresince de Allah Mehmetçiğimizi daima korusun ve muzaffer eylesin diye dua ettik. Her zaman söylediğimiz gibi vatan, millet, bayrak ve davamız için Milli Görüşçüler olarak bizler her zaman şehit olmaya hazırız."

Irak'ın, Suriye'nin, Orta Doğu'nun bugünkü haline gelmesinin ilk adımının ABD yönetiminin Irak operasyonu ve işgali olduğunu ifade eden Erbakan, "PYD, YPG ve PKK'yı kuran, besleyen, destekleyen bu günlere gelmesine vesile olan doğrudan doğruya dış güçlerdir." dedi.

Konuşmaların ardından Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım'ın hazırladığı tek listeyle seçime gidildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Yunus (4 yıl önce)
    Fatih erbakan o teklifi reddedeli 3 yıl oldu. Sayın recep tayip erdoğan iki kez bakanlık teklif etti fatih erbakan kabul etmedi. Ben batmakta olan titanik gemisine binmeyeceğim dedi. Saadet partisine gelince de sadet partisi erbakanı anma programında ken öz oğlunu konuşturtmadı seçim önceleri fatih erbakan mitingde konuşturuldu diye il başkanları belediye başkanları görevden aldırırdı. Yıllarca erbakan hocaya küfreden sayıp söven herkeze erbakan ödülleri verildi ve fatih erbakan kendi partisini kurdu 81 ilde 1 yıl içerisinde tüm teşkilatlanmasını tamamladı ve 17 kasımda ankarada büyük olağan kongresini tamamlayarak seçime girmeye hak kazanacak. Bakınız daha adı belli olmayan kurulmamış partiler hergün konuşuluyor ama yeniden refah partisi salonlara sığmıyor davet edilmelerine rağmen ulusal medya gelmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)
    Geleceğin lideri umudumuz olacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Fatih Erbakan gerçekten değerli bir siyaset adamı anlamadan tanımadan eleştiri yapıyoruz.Özellikle konuşmalarını ve eleştirilerine baktığımızda adam yerden göğe kadar haklı bizler yaşlanmış diyoruz.Yok ak partiden bakanlık verilecekmiş gibi eleştiriler yapıyoruz.Öncelikle adamı eleştirmeden sosyal medyadan açıklamalarını konuşmalarını dinleyip öyle karar verelim.Sosyal medya niye diyiyorum çünkü basın ve tv kanalları konuşmalarını hiç bir şekilde vermiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Fatih bey günün 21 saatti CALIŞYOR siyasi lideri olmak kolay zan ediyorsunuz Allah yardımcısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamitoğlu (4 yıl önce)
    Geleceğim lideri Allah başımızdan eksik etmesin maşallah babası gibi zeki genç dinamik
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    adam kendi kendine çöktü böyle yaşlı durmayı seviyor mu anlamadım erbakan hoca bile 80 yaşında sende dinç duruyordu hakkında hayırlısı ama senle bu iş olmaz gibi duruyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamitoğlu (4 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Fatih bey günün 21 saatti CALIŞYOR siyasi lideri olmak kolay zan ediyorsunuz Allah yardımcısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Rahmetli baban son nefesine kadar hangi partide idi rahmetlinin sağlığında hangi siyasi faaliyetlerin oldu olduda benmi bilmiyorum siyaset yapacaksan ya ak Parti'ye yada Saadet partisine git bir nefer gibi çalış ondan sonra hangi makama geleceğine liyakat ve çalışmaların karar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok yaa sanamı soracaktı gidecek kukla olacak öylemi
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (4 yıl önce)
    Allah başımızdan eksik etmesin barış pınarı harekatına vermiş olduğunuz destek için Türkiye size minnettar dar
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    tek özelliği erbakan ın oğlu olması.yanılmıyorsam askerliğini bile diğer siyasi liderlerin çocukları gibi yaptı.geçin bunları geçin ,geçin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih'te siyasi bir beceri görse inanın hoca onu siyasette değerlendirirdi hiç bir liderlik özelliği yok ak partiden teklif bekliyor oraya katılıp ya vekil yada bakan olacak,teklif gelirmi orasını bilemem
    0
    0
    Yanıtla
  • ramo (4 yıl önce)
    ahmet özalı hatırlatı liderlik vasfı yok
    0
    0
    Yanıtla