SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adaletli Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:37:57
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Uğur Polat, "Yapacaklarımız ile Yeşilyurt belediyemiz de üç başlık hafızalarda yer edecek: Hizmet, Yatırım, Değişim."dedi.

Seçim çalışmalarını her geçen gün daha da yoğunlaştıran Polat, “Vatandaşlarımızın mensubu olduğumuz AK Partiye yüklediği ve beklediği yükün ağırlığını yaptığımız çalışmalar ile daha fazla hissediyoruz. Bu misyonun bir ferdi olarak, bizim daha fazla çalışmak, daha fazla gayret göstermek, gibi bir geleneğimiz var. Bu gelenek ile AK Partimizin yıllardır ortaya koyduğu başarıyı bizde Yeşilyurt Belediyemizde ortaya koyacağız. Yapılacak bu çalışmalar neticesinde Yeşilyurt Belediyemiz “Hizmet, Yatırım ve Değişim kelimeleri ile anılmaya başlayacak” dedi.

Hacı Uğur Polat; “Yeşilyurt’un kazanması, Malatya’nın büyümesi ve yeni bir hizmet anlayışı için hedefimiz “hep beraber gelişen bir Yeşilyurt” olacak. “Yeşilyurt belediyesi” sınırlarında kalan yedi belediyemiz, mahallelerimiz ve köylerimizin de içerisinde bulunduğu Çat Barajı'ndan Karakaya Barajına, Battalgazi'den Akçadağ'a kadar olan alanı içine alan belediye sınırlarımız içerisinde yapacağımız çalışmalarda güven veren adaletli bir çalışma ortaya koyacağız” dedi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Uğur Polat seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt sınırının en uç noktasındaki Öncü Köyü, Salkonak, Atalar Köyü, Seyit Uşağı Köyü, İkizce ve Ortaköyü ziyaret etti. Köy muhtarları ve köyün ileri gelenleriyle sohbet ederek, köyün sorun ve sıkıntıları ile ilgili bilgiler alan Polat, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız