SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adam Gibi Adamdı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:57:00
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, vefat eden milletvekili Mevlüt Aslanoğlu için, “Adam gibi adamdı” dedi. 

Parti il binasında, Merkez ilçe Battalgazi Başkanı Abulvahap Ayzabar ve parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın açıklaması yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, İstanbul’da kalp krizi sonucu vefat eden Malatya eski milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun mezarı için doğduğu ilçe Malatya’nın Arapgir İlçesi’nden toprak götüreceklerini belirterek, “17 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Ataköy 5’nci kısım Ömer Duruk Camii’nde öğlen namazı sonrası kılınacak cenaze namazından sonra Büyükçekmece Mezarlığı’nda toprağa verilecektir. Bizler katılacağız. Ayrıca önümüzdeki günlerde Malatya’da mevlit okutacağız. Günü ve saatini daha sonra açıklayacağız” dedi.

Kiraz, partide taziye defteri da açtıklarını bildirdi.

CHP Malatya İl Başkanı Kiraz,Aslanoğlu için, Adam gibi adamdı” diyerek, taziye defterine şunları yazdı: “Değerli büyüğümüz, Malatya’nın yetiştirdiği önemli siyaset adamlarından,Milletvekilimiz Mevlüt Aslanoğlu’nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Acımız ve üzüntümüz büyüktür.

Aslanoğlu, iki dönem Malatya milletvekilliği yaparak, Malatya siyasetine farklı bir bakış açısı getirmiştir. Bütün Malatyalıların gönlünde taht kurmuş, Malatya adına bir çok önemli hizmete imza atmış, çalışkanlığıyla göz doldurmuş bir kişiydi.

Bütün siyaset hayatı boyunca “benim derdim insanların ekmeği, aşı, işi, benim derdim sağlık, eğitim, benim derdim Malatya”diyen Aslanoğlu ,bu söylemiyle bir Malatya hayranı, Malatyalıların dostu, arkadaşı, abisi ,kardeşiydi.Malatyalıların deyimiyle ‘Adam gibi adam’dı.

Yapacak daha çok işi vardı. Malatya’daki aktifliğini, çalışkanlığını İstanbul’da da sergileyen Aslanoğlu zamansız aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan Rahmet, ailesine, sevenlerine,Malatyalılara ve tüm CHP ailesine başsağlığı diliyorum. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız