SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adam Mısırcıydı!'

A- A+ PAYLAŞ

Sümerpark ve İnönü Parkı’nda olaylar.. Sümerpark’ta 45 yaşlarındaki bir şahıs mısırcının bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralandı ve hastanelik oldu.

Sümerpark’ta saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda yaralanan M.M.U. adlı vatandaş, mısır satan 18-20 yaşlarındaki bıyıksız, kısa saçlı, esmer şahıs ile ağız münakaşası yaptığını, şahsın kendisini bıçakla yaraladığını bildirdi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, polis saldırganın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Halk arasında Hürriyet Parkı olarak da adlandırılan Orduevi karşısındaki İnönü Parkı’nda 42 yaşındaki Ö.Y. adlı şahıs, alkollü olan 3 kişi tarafından dövüldüğü iddiasında bulundu. Polis saldırganları arıyor.

İnönü Parkı’nda saat 22.00 sıralarında da 18 yaşındaki M.Ö., 19 yaşlarındaki S.Ö. ve H.Ö. ile 22 yaşındaki H.Ö., tanımadıkları 5-6 kişinin saldırısına uğrayarak sebepsiz yere dövüldüklerini, şahısların kaçtığını polise bildirdiler. Polis bu olayla ilgili araştırmaya başladı.

Polise başvuran 21 yaşındaki D.A. adlı kadın, 21.30 sıralarında İnönü Parkı’nda iken ski eşi M.T.’yle karşılaştığını, bu şahsın kendisine hakaret ettiğini, kolundan tutarak zorla götürmeye çalıştığını, bu sırada kolundan yaralandığını bildirdi. Olaydan sonra kaçan M.T. aranıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız