SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adam Tribünden Küfrediyor!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:19:51
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Dardanelspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Karşılaşma sonrası basına açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, "Göreve geldiğimizde bir hedef koyduk. Bu hedef için de futbolcularımızla birlikte bu yola başımızı koyduk. Bunun için Yeni Malatyaspor olarak elimizden geleni yapacağız. Sezon sonunda duruma bakacağız" dedi.

Tecrübeli teknik adam, önlerinde 6 maçın kaldığını hatırlatarak, "Bizi rakipler ilgilendirmiyor. Rakiplerin ne yaptığına bakmıyoruz. Göreve geldiğimizde 8 maç vardı. İnegölspor'u yendik, 7 kaldı. Bugün de Dardanelspor'u yendik ve artık 6 maç kaldı. Dardanelspor iyi, genç ve dirençli bir takım. 2-0'dan sonra oyunu farklı oynayabilirdik. Golden sonra bir bocalamamız oldu ama stresi yüksek maçlar oynuyoruz. Bunu da göz ardı etmemek lazım. Son 5-6 dakikada skoru korumaya gitti. Bu da gayet normal. Öyle veya böyle 3 puan almak zorundayız. Ligde 6 maçımız kaldı. Önümüzde Konya Anadolu Selçukluspor maçı var. Artık bu maçı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"ŞEHİR BU TAKIMA SAHİP ÇIKSIN"

Şehrin takıma sahip çıkması gerektiğin ifade eden Aydın, şunları söyledi: 

"Fahri talihsiz bir sakatlık ile oyundan çıktı. Serkan'ı oyuna aldık. Serkan da daha ısınmadan oyuna girdi ve elinden geleni yaptı. O'nu da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Tek ricam; bu şehir, takımımıza sahip çıksın. Hem çocukları coşturmaya çalışıyoruz hem de tribünleri coşturmaya çalışıyoruz. Artık deyim yerindeyse şaklabanlık yapmaya başladık. Ben Malatyalılardan daha çok Malatyalıyım gibi düşünüyorum. Skoru yakalamışız, çocukları biraz daha yüreklendirmek için tribünden destek verilmesi gerekiyor. Adam tribünden küfür ediyor. 'Küfür etme' diyorum. Dönüp bana hakaret ediyor. Bunlar hoş değil. Elimizde bir tane değerimiz var. Malatya onun kıymetini bilsin. Bu takım, aslan gibi çocuklardan kurulu bir takım. Bütün moral motivasyonları dibe vurmuştu. O şartlarda İnegölspor'a karşı oynamak kolay değildi. Bu ligin en iyi takımını deplasmanda yendiler. Skordan ziyade oyun olarak mükemmeldiler. Bu takıma sahip çıkarlarsa, takım sezon sonunda şehrin isteğini gerçekleştirir."

DARDANELSPOR CEPHESİ

Dardanelspor Teknik Direktörü Ahmet Duman ise, genç ve tecrübesiz bir ekip olduklarını vurgulayarak, "Üst tarafta şampiyonluk ve Play-off mücadelesi, altta da düşmemek için oynayan, bizim gibi ekiplerin zor bir mücadelesi var. Tabi ki her maç final havasında geçiyor. Biz, Dardanelspor olarak çok genç bir ekibiz. Altyapıdan gelen oyuncularla mücadele ediyoruz. Kulübümüzün formatı bu. Çok genç bir kadromuz var. Sadece futbol oynamayı düşünüyoruz. Bu anlamda tecrübesiz bir ekibiz. İyi bir mücadeleyle, zorlu Yeni Malatyaspor deplasmanından puan ya da puanlar almak istedik. Ama nasip olmadı. Yeni Malatyaspor'un da İnegölspor maçıyla birlikte bir çıkışı oldu. Daha önceki haftalarda yaşadığı düşüşün ardından çıkışa geçtiler. Taraftarının da inanılmaz desteğiyle coşkulu başladılar. Savunma hatamızdan öne geçtiler. İkinci devre zaman zaman riskler alarak, beraberliği sağlamak istedik. Ama yine bir savunma hatamızdan dolayı ikinci golü yedik. Sonrası zor oldu. Attığımız golden sonra beraberliği sağlamak için süre yetmedi" diye konuştu.

Küme düşmemek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Duman, "Önümüzdeki haftalarda küme düşme potasından çıkmak istiyoruz. Dardanelspor'a yakışan yer, ligin alt tarafları değil" dedi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız