SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adam Vuruldu, Gören Olmadı!

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:16:45
Adam Vuruldu, Gören Olmadı!
A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe’de silahlı kavga olayına müdahale eden polis ekipleri, silahla kaçmak isteyen bir kişiyi havaya ihtar ateşi açarak, kısa sürede suç aleti ile birlikte yakaladı. Merkez İstiklal Mahallesi'nde ise 1 kişi av tüfeği ile ateş açılması sonucunda yakalandı. Cezmi Kartay'da havaya ateş açan şahıslar kaçtı.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

İlk olay, Pazar akşamı saat 21.30 sularında Yeşiltepe Gazi Mahallesi demiryoluna yakın mevkide 2 grup arasında kavga ihbarı üzerine kısa sürede polis ekipleri bölgeye gitti. Yaralının olmadığı kavga olayına karıştığı belirlenen M.D. (28) adlı şahıs elindeki av tüfeği ile ateş açarak kaçtı. Polis ekipleri M.D’nin peşine düştü ve teslim olmayan şahsı, havaya ihtar atışı yaparak durdurup suç aleti çift kırma av tüfeği ile birlikte  yakaladı. Şahısın alkolü olduğu belirlendi. 

AV TÜFEĞİ İLE SALDIRI

İkinci olayda, saat yine 21.30 sularında ise merkez Battalgazi Belediye binası arkasında İstiklal Mahallesi Abdullah Cevdet Sokakta av tüfeği ile ateş açılması sonucunda C.Ö. adlı şahıs, saçmaların isabet etmesi nedeniyle yaralandı. Polis ekipleri av tüfeği ile ateş açılması ihbarı üzerine geldiği bölgede kavgaya karışan kimseye rastlamazken, bölgede bulunan vatandaşlarında kimseyi görmediğini söylemesi üzerine olay yerinden ayrıldı. Olayda yaralanan C.Ö.’nün yaklaşık 1.5 saat sonra  kendiliğinden Devlet Hastanesi’ne gitmesi nedeniyle polis ekipleri bölgede tekrar inceleme yaptı ve 1 adet av tüfeği fişeği kartuşu buldu. (Fotoğraflar bu olaydan)

CEZMİ KARTAY'DA SİLAH SESLERİ..

Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra 02.15 sıralarında da bu kez silah sesleri eğlence merkezlerinin bulunduğu Cezmi Kartay Caddesi'nden duyuldu. Bir pavyonun önünde av tüfeğiyle havaya ateş eden şahıslar, 2 ayrı araçla kaçtılar. Polis plakasını belirlediği araçları ve içindeki şahısları yakalamak için araştırmalara başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız