SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana D.Spor'a 3 Puan: 0-2

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor İnönü Stadı'nda Adana Demirspor'a 2-0 yenildi. Maçın hakemi tartışmalı yönetimiyle maça damgasını vurdu. Malatyaspor'un golü ofsayt gerekçesiyle sayılmadı, bir penaltısı verilmedi, bir oyuncusu kırmızı kart gördü. Rakip takımın 2. golüne de uzun süre ofsayt itirazı yapıldı. Maçı, 1500 dolayında Malatyaspor, 60 dolayında da Adana Demirspor taraftarı izlerken, stadda protokol yetkililerinden kimse yoktu.

STAD: İnönü

HAKEMLER: Erdoğan Özkaya, Süleyman Yavaşoğlu, Arda Ergene, 4. hakem Mehmet Tan,

MALATYASPOR: Önder, Mehmet Yoldaş, Mustafa Arslan, Mert, Güven (Dk.89 Serhat), Buğra, Ahmet Çetinkaya, Uğur, Talat (Dk.75 Hakan), Raif, Murat,

YEDEKLER: Mehmet Başkak, Hakan, Onur, Feti, Okan, Müslüm, Serhat,

ADANA DEMİRSPOR: Ömer, Orhan, Ahmet, Barış, Osman (Dk.89 Tanıl), Aydın (Dk.30 Yaşar), İlhan, Ali (Dk.75 Cevat), Cihan, Tayfun, Sedat,

YEDEKLER: Hasan, Tanıl, Şahin, Yaşar, Cevat, Neşat,

GOLLER: Dk.10 Tayfun, Dk. 74 Cihan (Adana Demirspor)

KIRMIZI KARTLAR: Uğur (dk. 73) (Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Talat, Mert, Önder (Malatyaspor)

10. dakikada Adana Demirspor korner atışı kullandı. Ön direkte topa yükselen Tayfun, kaleye gönderdi:1-0

25. dakikada Malatyaspor'dan Buğra'nın attığı gol, hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

70. dakikada Malatyasporlu Güven, sağdan cezaalanına girdi, defansın müdahalesiyle kendini yerde buldu. Malatyasporlular penaltı beklerken hakem "devam" dedi. Bu karar tepki gördü.

73. dakikada Malatyaspor'dan Uğur ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

74. dakikada Adana Demirspor farkı ikiye çıkardı. Serbest atıştan gelen topla cezaalanında buluşan Cihan, kalecinin yanından filelerle buluşturdu: 2-0 Malatyasporlu oyuncular ve taraftarlar hakeme ofsayt gerekçesiyle tepki gösterdiler.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız