SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana D.Sporlu Burak da YMS'de

0
Güncellendi - 2016-07-14 20:20:17
Adana D.Sporlu Burak da YMS'de
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor’dan Ahmet Burak Solakel ile anlaştı. Tecrübeli futbolcu, sarı kırmızılı formayı giyerek, resmi sözleşmeyi imzaladı.

Yeni Malatyaspor’da transfer bombaları art arda patlıyor. Sarı kırmızılılarda yönetim, bir süredir temas halinde olduğu Adana Demirsporlu Ahmet Burak Solakel ile anlaştı. 34 yaşındaki sol bek oyuncusunun Bolu kampına katılması bekleniyor.

AHMET BURAK SOLAKEL KİMDİR?

Futbola Bucaspor altyapısında başladı ve 2000 senesinde profesyonel olarak A takıma yükseldi. İki sezon A takımda oynadıktan sonra Gaziantepspor BŞB transfer oldu.2 sezon sonra Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'a geçti. Daha sonra Adanaspor, Mardinspor ve Karşıyaka'da oynadı. 2009-2010 sezonundan itibaren iki sezonluğuna Denizlispor'da oynadı. 2011-12 sezonunun başında eski takımı Karşıyaka'ya geri dönmüştür. Sezonu Adana Demirspor’da tamamlayan Solakel, Yeni Malatyaspor’a imza attı.

11 kez millî takımlara çağrılan Ahmet Burak Solakel, 1 kez Türkiye U-16, 8 kez de Türkiye U-17 forması olmak üzere toplam 9 kez millî formayı giydi ve müsabakalarda 1 gol kaydetmiştir.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    Adam hem 34 yaşında hem de solakel, ancak futbolcu Adil başkan ile solak yerine sağ elle tokalaşmış, var bunda bişi...
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (7 yıl önce)
    arkadaşlar bu 34 lük transferlerden sonra başkanın ve hocanın düşüncelerinden şunu anladı ki... bu sene yine zirveye oynayamayacağız...orta sıralarda mücadele edeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Ramazan bitmişti iyi transfer mevkisine göre çok yaşlı
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Gönderdiğiniz Ramazan 34, gelen 34 ne anladım bu transferden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KABADAYI (7 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    Ramazan, Ahmet Burak'tan daha kaliteliydi. Ahmet Burak Bal yapmayan arı gibi.
    0
    0
    Yanıtla