SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana- Darende Kardeşliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:51:05
Adana- Darende Kardeşliği
A- A+ PAYLAŞ
 
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ı makamında ziyaret etti. 
 
Büyükşehir Belediyesi Altın Koza Film Festivali kapsamında “Adana’dan Anadolu’ya Türk Sineması Yollarda” etkinliği nedeniyle Malatya’nın Darende ilçesine giden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ADASO Başkanı Sadi Sürenkök ve ATO Başkanı Ali Gizer’le birlikte Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ı makamında ziyaret etti.
 
Konuklarına çalışmaları hakkında bilgi veren Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, belediyecilikte en önemli unsurun altyapı hizmetlerini tamamlamak olduğunu söyledi. Altyapı sorununu önemli ölçüde çözdüğünü, arıtma tesisi yapmak için ihale sürecinin başladığını kaydeden Özkan, kaynakları doğru kullanarak hizmet ürettiğini bildirdi. Özkan, borçlu aldığı Darende Belediyesi’ni de bataktan kurtardığını sözlerine ekledi.
 
Yaptığı önemli hizmetler ve yatırımlar nedeniyle Başkan Özkan’ı kutlayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Darende çok kısa zamanda, önemli mesafeler almış. Söylediğiniz gibi belediyecilikte altyapı sorununu çözmek çok önemli. Siz önemli işler başarmışsınız. Bu nedenle kutluyorum” dedi.
 
Ziyaret sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’a “Çukurova’da Doğa ve Tarih” kitabı ile vazo hediye etti.
 
DARENDE- ADANA KARDEŞ ŞEHİR..
“Altın Koza Anadolu’nun Festivalidir” ve “Adana’dan Anadolu’ya Türk Sineması Yollarda” sloganları ile yola çıkan Altın Koza gezici sineması, Adana ile Malatya’nın Darende ilçesinin ‘kardeş şehir’ olma tohumlarının atılmasına neden oldu. 
 
Etkinlik sırasında konuşan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a Adana ile ‘kardeş şehir’ olma teklifinde bulundu.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, “Bu tekliften şeref duyduk, onur duyduk. İşbirliğimiz bundan böyle daha da gelişecek. Büyükşehir Belediyesi olarak Darende’ye her türlü desteği vereceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız