SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana Demirspor Liderliğe Yükseldi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:22:37
Adana Demirspor Liderliğe Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de üçüncü hafta geride kalırken, Adana Demirspor 7 puanla liderliğe yükseldi. Averajla birinci sırada yer alan Adana Demirspor, ligin ilk haftasında Yeni Malatyaspor'u 1-0'la geçen ve geride kalan 3 haftada 7 puan toplayan 1461 Trabzon takip etti. 

  Ligin 3. haftasında Adana Demirspor, sahasında Boluspor'u 1-0 yenerek, puanını 7'ye yükseltti ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Ligin flaş ekiplerinden 1461 Trabzon'da geride kalan 3 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak puanını 7'ye yükselterek, averajla ikinci sırada yer aldı. 

-Kardemir Karabük deplasmanda kayıp, Samsunspor 1 puanı kopardı-

  PTT 1. Lig'de geride kalan 3 hafta sonunda Kardemir Karabükspor 6 puan toplayabildi. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Karabükspor, rakibine deplasmanda 2-0 yenildi ve ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. 

  Karadeniz ekibi Samsunspor ise deplasmanda İzmir ekibi Karşıyaka ile 2-2 berabere kaldı. Geride kalan 3 haftada 5 puan toplayan Samsunspor, 4. sırada yer aldı.

-Elazığspor deplasmanda şov yaptı, Göztepe 1 puanı son anda kurtardı-

  Lig'de 5. sırada yer alan Elazığspor, 3 hafta sonunda hanesine 5 puan yazdıran takımlar arasında yer aldı. Deplasmanda Denizlispor ile karşılaşan bordu beyazlılar, rakibini 4-0 yenerek, hem farklı bir galibiyet aldı hem de 5. sıraya yükseldi. 

  Göztepe ise 3. haftada deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaştı. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen sarı kırmızılılar, son dakikada buldukları golle zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmasını bildi. 

-Balıkesirspor galibiyetle tanıştı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanda kükredi-

  Ligin güçlü ekiplerinden Balıkesirspor, ilk galibiyetini üçüncü haftada aldı. Sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayan Ban Ban, sahadan 2-0 galip ayrıldı ve 5 puanla 7. sırada yer aldı.

  Ligin 2. haftasında Yeni Malatyaspor karşısında varlık gösteremeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti. Ligdeki ilk galibiyetini alan Gaziantep ekibi, 5 puanla 8. sırada yer aldı. 

-Giresunspor tek attı 3 aldı, Yeni Malatyaspor evinde affetmedi-

  Karadeniz ekibi Giresunspor, lige istediği gibi başlayamayan ekipler arasında yer alıyordu. Ligin ikinci haftasında Elazığ deplasmanından 1 puan alan Çotanaklar, üçüncü hafta sahasında Adanaspor'u konuk etti. Yoğun yağış ve bozuk zeminde oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanan Giresunspor, hem ilk galibiyetini aldı hem de 9. sıraya yükseldi. 

  Lige kötü başlayan takımlardan birisi de Yeni Malatyaspor idi. İlk hafta sahasında 1461 Trabzon'a 1-0 yenilen, ikinci hafta ise deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalan sarı kırmızılılar, sahasında Alanyaspor'u 2-1 yenerek, ligdeki ilk galibiyetini aldı ve 10. sıraya yükseldi. 

-Karşıyaka hayal kırıklığı yaşıyor, Denizlispor farklı mağlup-

  İzmir ekibi Karşıyaka lige iddialı başlayan ekiplerden birisiydi ancak geride kalan 3 haftada hanesine sadece 4 puan yazdırabildi.

  Ligin üçüncü haftasında sahasında Samsunspor'u ağırlayan Karşıyaka, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Kaf Kaf, üç hafta sonunda 11. sırada yer aldı.

  Lige Alanyaspor galibiyetiyle başlayan Denizlispor için sonraki iki haftada işler hiç de iyi gitmedi. İkinci hafta Kardemir Karabükspor'a 1-0 kaybeden yeşil siyahlılar, üçüncü hafta sahasında Elazığspor'a 4-0 kaybetti ve 12. sırada yer aldı. 

-Boluspor lidere kaybetti, Kayseri Erciyesspor'da işler iyi gitmiyor-

  Ligin üçüncü haftasında Boluspor, deplasmanda Adana Demirspor'a 1-0 yenildi. Adana Demirspor bu sonuçla liderliğe yükselirken, Boluspor 2 puanla 13. sırada yer aldı.

  Ligin iddialı ekiplerinden Kayseri Erciyesspor için işler hiç iyi gitmiyor. Ligin üçüncü haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 kaybeden Kayseri ekibi, 14. sırada bulunuyor. 

-Şanlıurfaspor son anda yıkıldı, Alanyaspor deplasmanda kayıp-

  PTT 1. Ligin müdavimlerinden Şanlıurfaspor, 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada, son anda kalesinde gördüğü golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Göz Göz'e 1 puanı hediye eden Şanlıurfaspor, 15. sıraya geriledi. 

  Lige kötü başlayan ekiplerin başında gelen Alanyaspor, üçüncü hafta Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Maçta 1-1'lik eşitliği sağlayan Alanyaspor'un sevinci sadece 2 dakika sürdü. Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilen Alanyaspor, 16. sırada yer aldı. 

-Adanaspor'da işler iyi gitmiyor, Altınordu hayal kırıklığı yaşıyor-

  Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Giresunspor'a 1-0 kaybeden Adanaspor'da düşüş devam ediyor. 3 maçta sadece 1 puan alabilen turuncu beyazlılar, 17. sırada bulunuyor. 

  Ligde en büyük hayal kırıklığını Altınordu yaşıyor. Ligde 3 hafta sonunda 1 puan alan ve kalesinde 6 gol gören Altınordu, son sırada yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız