SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana'da Malatyalı Aday Adayı

A- A+ PAYLAŞ

CHP’den Adana milletvekilliği için başvurusunu yaparak kente dönen Adana Sanayi Odası'nın Malatyalı Genel Sekreteri Gazi Yılmaz, “Adaylık başvuruları nedeniyle tüm yurttan genel merkezimize yansıyan heyecan, halkın beklentilerinin partimizde olduğunun en büyük göstergesiydi. CHP’nin yeni Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, Bülent Ecevit gibi halkın umudu olarak görülüyor” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun aday adayları ile yaptığı toplantıya katıldıktan sonra dönerek temaslarına başlayan Yılmaz, Adana’da CHP’nin birinci parti olduğu geçmiş yıllardaki heyecan ve beklentinin bu seçim öncesinde de kendini gösterdiğini, bunun ilk işaretlerinin de Anayasa referandumunda alındığını belirterek şöyle devam etti:

“Özgürlük, çoğulculuk ve kapsayıcılık ilkesi ile toplumun tüm kesimlerinin hakça bir düzende mutluluğunu ve eşit gelir dağılımını hedef alan CHP politikaları, ancak bu ilkelere inanmış kadrolarla uygulanabilecektir. Düşüncelerin dahi yargılandığı bir karanlık döneme giren ülkemizin gelecek 5 yılda yeniden aydınlığa kavuşmasının yegane anahtarı da TBMM’dir. Bu nedenle TBMM’de 12 Haziran’dan sonra oluşacak kadrolar, halkı arkasına alan, sadece halka güvenen isimlerden oluşmalıdır. Bu yolda vereceğim mücadeleye hazır olarak, CHP saflarında yer aldım.

EĞİTİM VE EKONOMİ UZMANI
Eğitim, para-kredi, istihdam ve reel ekonomi politikaları konularında uzman olan Gazi Yılmaz, 1950 yılında Malatya’nın Arguvan ilçesinde doğdu. Akçadağ Öğretmen Okulu ve Çukurova Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi’ni bitirdi. Bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra Merkez Bankası’nda görev aldı. Mersin Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak dersler verdi. Daha sonra görev aldığı İnterbank’ta Mersin, İskenderun, Gaziantep ve Adana Şube Müdürlükleri, Çukurova Bölge Müdürü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine getirildi. 2002’de kamu bankalarının yeniden yapılandırılması kapsamında TC Ziraat Bankası’na geçti. Çukurova Bölge Başkanı olarak görevlendirildi. 84 şube ve 2 bin 400 personeli olan bölgeyi yeniden yapılandırdı.Tarım kredilerinin kullandırılması konusunda hazırladığı proje T.C.Ziraat Bankasının süreci olarak yürürlüğe konuldu. 2005’de Mensa Mensucat A.Ş de yeniden yapılandırma göreviyle Yönetim Kurulu Murahhas üyesi olarak görev yaptı. 2006’da kendi şirketini kurarak Adana’da birçok firmanın Organizasyon, yeniden yapılanma, insan kaynakları ve toplam kalite konularında yönetim danışmanlığını yaptı. 2007’de Adana Sanayi Odası Genel Sekreterliği görevine atandı.

Birçok sivil toplum kuruluşuna üye olan Gazi Yılmaz evli olup bankacılık, işletme ve hukuk dalında görev yapan 3 çocuğu bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız