SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana'da Malatyalılar Buluştu

A- A+ PAYLAŞ

Adana Malatyalılar Derneği'nin geleneksel Bahar Kokteyli dernek lokalinde yapıldı. Başkan İsmail Hazar ve 2. Başkan İsmail Yağmur'un karşılayıp bilgilendirdiği konuklar, ünlü Malatya kaysısı ve tandır ekmeği yiyerek nostalji yaşadı.

Başkan Hazar, dernek binasının mülkiyetini almak üzere girişiminin sürdüğünü, hemşehrilerinin ilgisi oranında lokali genişletmeyi düşündüklerini söyledi. Derneğin Valilik yakınındaki yeni binasının haftanın 7 günü saat 12.00'den itibaren açık olduğunu belirten Hazar, "Tüm hemşehrilerimizi en az bir kere lokalimize uğramaya davet ediyorum" dedi.

Hazar'ın başkanlığı ile birlikte dernek çevresinde başlayan dinamizm, kokteyl süresince gruplar arasında olumlu şekilde değerlendirilip, kalıcı projeler üzerinde görüş alış-verişinde bulunuldu. Hazar bu gruplarla yaptığı görüşmede, gerek mevcut lokalin resterasyonu, gerek yeni bir tesis kurulması ve Malatya adının Adana'da en iyi şekilde temsil edilmesi için kendisine düşen görevleri gururla yerine getireceğini söyledi. Yağmur da, yeni dönemde yenilikler yaratmak istediklerini, zamanı müsait olan dernek üyelerinin hazırlayacağı organizasyon ve projelere destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız