SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana'da Malatyalılar Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Adana'daki Malatyalılar Tanıtma ve Kültür Derneği'nin yeni üyeleri, düzenlenen gecede biraraya geldi.

Dernek Lokali'nde yeni üyeler, yeni üye komitesi ve yönetim kurulu üyeleri ile dernek lokali müdavimlerinden yaklaşık 35 kişi, tanışmanın ardından Öner'in söylediği Malatya türküleri ile coştu.

Halil Tüm ve Serdar İlter'in sazları ile eşlik ettiği gecenin sunuculuğunu üstlenen Orhan Apaydın, "1968-70 yılları arasında Kernek Gazinosu ve Hürriyet Aile Çay Bahçesi'nde takdimcilik yaptığım unutulmamış olacak ki, bu görev bana verildi" diyerek esprili bir ortamda tanışmayı gerçekleştirdi.

Yeni Üye Komitesi Başkanı Muzaffer Bal da, derneğin kuruluş tarihinin çok eski olduğunu, zaman zaman parlak dönemler geçirdiğini, bazen de tabelasını koyacak yer bulamadığını hatırlatarak, yeni üyelerle yeni bir açılım sağlanacağı umudunu ifade etti.

Çukurova Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Yalçın Kekeç, Edo Pastaneleri Sahibi ve Akdeniz TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Doğru, Hakim Vedat Yıldırım da konuşmalarında derneğin oluşturduğu sıcak hemşehrilik ortamının kalıcılığının ve dayanışmanın devam etmesi arzularını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız