SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana'da Özer Seçilemedi

0
Güncellendi - 2015-12-30 02:00:51
Adana'da Özer Seçilemedi
A- A+ PAYLAŞ

CHP Adana İl Başkanlığına Ayhan Barut seçildi.

CHP Adana İl Kongresi Seyhan Oteli'nde gerçekleştirildi. Malatyalı olan Emekli hakim Avukat Battal Özer (fotoğraftaki) ile Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığı ve CHP Çukurova İlçe Başkanlığı yapan Ayhan Barut'un başkanlığa aday olduğu kongreye CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katıldı. Divan başkanlığına eski milletvekillerinden avukat Ziya Yerkök seçildiği kongrede, çarşaf liste isteyen delegelerle, blok liste isteyen delegeler arasında gergin anlar yaşandı.

Yapılan konuşmaların ardından CHP Adana İl Başkanlığına Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın desteklediği Ayhan Barut seçildi. Delegelerin 2 sandıkta oy kullandığı seçim sonunda Ayhan Barut'a 332, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in destek

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız