SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana'da Tutuklu Polislere Tahliye

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:32:11
Adana'da Tutuklu Polislere Tahliye
A- A+ PAYLAŞ

 Adana'da "yasadışı dinlemelere" yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan 6 emniyet mensubu serbest bırakıldı. 

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan, 17 Aralık operasyonundan sonra İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı'ndan Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu'na öğretmen müdür yardımcısı olarak görevlendirilen İ.B., İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden Evrak Arşiv Şube Müdürlüğü'ne atanan E.Y., 100. Yıl Polis Merkez Amirliği'nde Grup Amiri olan Komiser F.M. ile İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları; H.S., A.Ş. ve söz konusu şubede görev yaparken emekli olan A.K. serbest bırakıldı.

Tutuklanan 6 emniyet mensubu, avukatlarının yaptığı itiraz sonucu nöbetçi mahkeme tarafından tahliye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız