SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana'daki Malatyalılar Derneği Kongresi

A- A+ PAYLAŞ

ADANA'daki Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği genel kurulu yapıldı. Kongrede üye tabanının genişletilebilmesi ve haberleşme ağı kurulabilmesi için özel komiteler oluşturuldu.

Hüseyin Güner'in 5 yıllık hizmet süresi olduğunu belirtip başkanlık görevini bırakmak istemesi nedeniyle yönetim kurulu yeni isimlerden oluştu. Hüseyin Coşkun'un divan başkanlığı yaptığı kongrede yönetim kuruluna Vedat Yılmaz, Celal Demirel, Mehmet Çalışkan, Dr. Atilla Gökçe, Hamdi Kelekçi, Eyüp Pars ve Şahin Coşkun seçildi.

Denetim Kurulu'nda Hüseyin Güner, Ahmet Kaplan, Kadir Dirican; Onur Kurulu'nda ise Hanifi Ormancı, Muzaffer Bal, Dr. Rıza Mete yer aldı.

Kongrede yapılan konuşmalarda, www.malatyahaber.com haber sitesine isteyenlerin kolaylıkla ulaşarak kendi yöreleri ile ilgili en son haberleri bulabilecekleri, ayrıca malatya01@hotmail.com e-posta adresi ile 0.322. 4560133 numaralı telefondan da dernek ile ilişki kurmak isteyenlerin mesaj atabileceği, iletişim kurabileceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız