SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana'daki Malatyalılar Kongreye Hazırlanıyor

A- A+ PAYLAŞ

Adana'da kurulu Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği kongresi 29 Ocak Pazar günü saat 12.00'de dernek merkezinde yapılacak.

Geçtigimiz pazar günü çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongrenin bu yıl hareketli geçmesi bekleniyor. Uzun yıllardan bu yana derneğin sorumluluğunu üstlenen isimler, artık yeni isimlerin göreve gelerek emaneti alması gerektiğini açıklayarak, bu yönde çeşitli tanınmış isimlere öneri götürdü. Bu isimler de kendi aralarında toplanarak, mevcut durum tesbiti ve gelece yönelik projeler üzerinde çalışmaya başladı. Dernekte görev alacak yeni isimlerin Perşembe günü kesinleşmesi bekleniyor.

Bu arada, taşınan dernek merkezi ve lokali de açıldı. Bağlar Karakolu hizasında Renault Servisi bitişiğindeki binaya taşınan dernekte, yemek servisinin de başladığı bildirildi.

Dernekten yapılan açıklamada, Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ne çeşitli konularda bildirimde bulunmak isteyenlerin malatya01@hotmail.com adresine e-posta gönderebilecekleri de belirtildi. Özellikle Adana'daki Malatyalılar'ın ya da kendini Malatya'ya yakın hisseden bu ilde görev yapmış kişilerin ad ve telefonlarının yer aldığı kısa bilgilerin bu e-posta adresine bildirilmesi istenirken, dernek merkezi telefonunun da 0.322.4560133 olarak değiştiği duyuruldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız