SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana'daki Malatyalıları Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2016-04-12 01:42:14
Adana'daki Malatyalıları Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

  • CHP Genel Başkan Yardımcıları Ağbaba ve Altıok, Adana'da Malatya Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcıları Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, bir panele katılmak üzere gittikleri Adana’da, Malatya-Adana Kültür ve Dayanışma Derneği’ni taşındıkları yeni dernek merkezinde ziyaret etti.

Dernek Başkanı Gazi Yılmaz, önceki başkanlar Hüseyin Güner ve Ziya Yağan tarafından karşılanan CHP Heyeti yöneticiler ve üyelerle samimi şekilde sohbet etti. Veli Ağbaba, dernek yöneticilerinin tamamına yakınının adlarını gıyaben bildiğini, tanınmış kimseler olduğunu, bundan da gurur duyduğunu belirtti.

Derneğin üyelerinden gazeteci Muzaffer Bal ile Orhan Apaydın’ın adının Malatya’da hala unutulmadığını ve onların yanında yetişen gazetecilerin mesleklerinde seçkin kişiler olduğunu belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, her iki isim ile burada karşılaşıp tanışmaktan ayrıca mutlu olduğunu ifade etti.

Ziyarette, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, eski il başkanı Burhanettin Bulut da hazır bulundu. Görüşmeye telekonferans ile katılan türkücü Selahattin Alpay da, Veli Ağbaba’nın hemşehri dernekleri konusundaki hassasiyetini takdirle karşıladığını söyledi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

c6

c7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • E. Önal (7 yıl önce)
    Her iki resim karesinde her siyasi görüşten insanlar olduğunu görüyor ve çoğunu tanıyorum. Ziyaret esnasında tüm Malatyalıların orada bulunması mümkün değil zaten.Muzaffer Bal ve Orhan Apaydın Malatya'da olduğu kadar Adana da da kimlik ve kişilikleri ile marka olmuş isimlerdir. Halil Tüm de o fotoğraf karesinde bulunmalıydı. yoksa fotoğrafı sevgili Halil bey kardeşimiz mi çektiği için karede bulunamadı?
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Yanlış anlamasın millet; sn.Vekil Adana'daki CHP.lileri ziyaret etmiş, yoksa orada öyle çok Malatyalı var ki.....
    0
    0
    Yanıtla