SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adanalı Futbolcu da Gündemde

0
Güncellendi - 2017-01-18 18:51:16
Adanalı Futbolcu da Gündemde
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da golcü transferi için çalışmalar sürüyor. Sarı kırmızılı yönetim, Süper Lig’den iki ismi gündemine alırken, en kısa sürede iki isimden birisini kadrosuna katmayı planlıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmalarında hareketli saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılı yönetim, iyi bir golcü almak için kolları sıvadı. Yönetimin bir süredir gündemine aldığı Aytemiz Alanyaspor’un forvet oyuncusu Jonathan Ayite için girişimlerinin sürdüğü öğrenildi.

Önemli isimleri kadrosuna dahil eden Süper Lig ekibiyle görüşmelerini sürdüren yönetimin, Ayite’yi kadrosuna katıp, gol bölgesindeki sorunu çözmek istediği belirtiliyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’un gündemindeki ikinci ismin ise Adanaspor’da forma giyen Magaye Gueye (fotoğraftaki) olduğu öğrenildi.

Sarı kırmızılı yönetimin Ayite’den gelecek olan habere göre Magaye ile ilgili girişimde bulunmaya hazırlandığı iddia edildi.

Teknik direktör İrfan Buz, transfer istediklerini sürekli yineleyerek, “Tabi kesinlikle transfer istiyoruz. Onu da inşallah en kısa süre içerisinde gerçekleştireceğimizi umuyorum. Çalışmalar sürüyor. İnşallah burada da netice alacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Beko Bornova (7 yıl önce)
    Ayite , Magaye Gueye iki isimde katkısı olacak en azından rakiplere önlem aldıracak isimler Bir an önce alınıp takımla idmana çıkması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (7 yıl önce)
    Her gün yeni isimler haberlerde gezinip duruyor bu ne Allah aşkına ya artık şu transferleri bitirin de biz de kurtulalım her gün kimi aldık ne oldu demekten bıktık. Madem şampiyonluğa oynuyoruz ayite yi al kurtulalım hesap kitap yapmanın da bir zamanı vardır lig başlamış herkes alacağını almış takım hedefe kitlenmiş teknik heyet bu doğrultuda yürüyor şehir inanmış iken daha bu işleri sulandırıp beklemenin anlamı nedir. zaten aite gibi oyuncular senin verdiğin paranın mislini karşılığıyla öder zaten şampiyon olunca bak ki o zaman malatyada istanbulda ne kadar iş adamı varsa hepsi ellerini ovalayarak bekleyecekler seni. Şampiyonluk mücadelesi veren takım abartmamak kaydıyla bütçesine kim uygunsa görüşür bu işi bitirir bu kadar ya.Artık gündemdeki isimleri değil HEDEFE GÖTÜRECEK TRANSFERLERİN YAPILDIĞINI ,BİTTİĞİNİ OKUMAK İSTİYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    31 ocaktan önce transfer yok deseler daha iyi. 2 maçı idare edebiliriz. Gelen isimleri de 4-5-6 şubat haftası maç olmadığı için 2 haftalık sürede takıma adapte edebilirler. Sonuçta fiyatlar bugünlerde tavan yaptı. Transderin son günlerinde düşüş olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit TAN (7 yıl önce)
    Transfer yapılacaksa en kısa sürede yapılmalıdır. Her gün algı operasyonu yapılıyor. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz şuana kadar elinden geleni fazlasıyla yaptı. Şampiyonluk isteniyorsa flaş transfer şart aksi halde ne teknik ekipten nede futbolculardan günah keçisi bulunması anlamsız ve yersiz olur. Yönetim kurulumuz üstüne düşeni yapsın artık yada kusura bakmayın ama gidişat ve bu transfer politikası ile şampiyonluk hayal olur. Şehirde şampiyonluk havası var iken elinizi taşın altına koyun seneye imkansız olur şampiyonluk. Demedi demeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    İnsallah cabuk alirlar takima edepde olma yolunda biran once ekibe yetisir hayirlisi olsun tum malatya spor sevenleri mutlu olur
    0
    0
    Yanıtla