SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adanaspor'a Transfer Oldu

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup'ta Play-Off'a yükselen Adanaspor, Malatyaspor'da forma giyen Ahmet Yıldırım'ı transfer etti.

Adanaspor'un Antalya Belek'teki kampına katılarak antrenmanlara başlayan 33 yaşındaki Ahmet Yıldırım, takım arkadaşları ile çok çabuk kaynaştığını söyledi.

Adanaspor'dan teklif geldiği anda hiç düşünmeden kabul ettiğini belirten Ahmet, "Başkan Bayram Akgül hedefleri olan bir başkan. Bende futbol görüşüm gereği hedefi olan bir takımda oynamak istedim.Takımda eskiden karşılıklı oynadığımız birçok futbolcu arkadaşım yer alıyor.

Arkadaşlarımla tecrübemizi sahaya yansıtarak Adanaspor'u TFF 1. Lig'e çıkarırız"

MALATYA'YI TERKETMİŞTİ..
Geçen sezon 2. lig takımlarından Etimesgut Şekerspor'da yeralan, bu sezon başında Malatyaspor'a "maç başı" çok düşük bir bedelle gelmeye hazır iken "anlaşılamayan" bir şekilde 1 yıllığına toplam 730 bin YTL'yi bulan bir bedelle Haşim Karadağ yönetimi tarafından "tek kuruş ödeme yapılmadan" Malatya'ya gönderilen Ahmet Yıldırım, sonraki haftalarda parasının ödenmediği gerekçesiyle şehri terketmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız