SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana'yı 3-2 Yendiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:27:35
Adana'yı 3-2 Yendiler
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Özel Sporcular Deplasmanlı Futbol Ligi’nde Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Adana Ayas Engelliler’i 3-2 yenerek, ligde 2’de 2 yaptı. 

İnönü Üniversitesi Stadı’nda oynanan müsabakayı Erdoğan Özdemir, Bekir Buğra Ciran ve Serkan Sefa Önal hakem triyosu yönetti.

Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Mustafa, Selami, Erhan, Olcay, Ahmet, Emrah, Murat, Okan ve Servet ile mücadele ederken, Adana Ayas Engeliler, Abdulsamet, Muharrem, Orhan, Volkan, Veli Uğurlu, Şahin, Ufuk, Çağrı ve Mustafa ile sahaya çıktı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, 5. dakikada Murat’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 14. dakikada Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü’nün geliştirdiği atakta Adana Ayas Engellilerde Muharrem topu kendi kalesine yolladı ve Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü durumu 2-0’a taşıdı. Mücadelenin 20. dakikasında Ayas Engelliler, Ufuk’un frikikten attığı golle durumu 2-1’e getirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Murat’ın 32. dakikada kaydettiği golle skoru 3-1’e taşıdı. Ayas Engelliler, 46. dakikada Ufuk’un attığı golle skoru 3-2’ye getirdi ancak beraberlik sayısını bulamayınca maç bu skorla tamamlandı.

Karşılaşma sonrası bir açıklamada bulunan Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü sporcusu Ahmet Aladaş, çekişmeli geçen müsabakayı 3-2 kazandıkları için mutlu oldukları belirtti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu As Başkanı Erkan Görür ise, federasyon olarak özel sporcuların spor yapabilmeleri adına güzel çalışmalara imza attıklarını kaydederek, “Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun ikinci karşılaşması oynandı. Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübümüz Adana Ayas Engelliler’i 3-2 yendi. Federasyon olarak bu etkinliklerin devam etmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Kazım Aydoğan da, ligde oynadıkları 2 karşılaşmayı da kazandıklarını hatırlatarak, “Ligde 2’de 2 yaptık. Kulüp olarak çok mutluyuz. Galibiyet serimizi bundan sonrada devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız