SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adaptasyon Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:39:38
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da göreve başlayan öğretmenler için çiğköfteli etkinlik düzenlendi. Malatya Eğitimciler Derneği (MEDER) tarafından düzenlenen etkinlikte,  Malatyalı şair ve yerel sanatçı Yakup Fırat'ın söylediği şiirler dinlendi. 
 
Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yahya Yazgan, yaptığı konuşmada, "Mesleğe adaptasyonlarının sağlanması için böyle programlar önemlidir. Sivil toplum örgütleri kanalıyla bir takım bilgi ve birikim paylaşımında bulunulması önemlidir. Öğretmenlerin kendilerini geliştirmesi son derece önemlidir" dedi.
 
MEDER Başkanı Uğur Akarsu ise konuşmasında "İlimize yeni atanan öğretmenlerimizin motivasyonu ile alakalı yapacağımız çalışmalar için burada bir araya geldik. Ayrıca 2. dönem itibarıyla öğretmen arkadaşlarla bir araya gelmek için böyle bir program yaptık ve okul müdürlerimizin kazandıkları tecrübeleri yeni arkadaşlara aktarmaları için da böyle bir organize gerçekleştirdik" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız