SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aday Adayı Akkurt'un Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:48:59
Aday Adayı Akkurt'un Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Milletvekili aday adayı da olan AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, 27 Şubat’ta yapılacak olan kongrede görevi devredecek. Bu kapsamda Malatya’daki STK’ların kadın temsilcileri ile bir araya gelen Akkurt, çok zor süreçten geçtiklerini belirterek helallik istedi.

Akkurt, düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, kadınların siyasette daha etkin olabilmesi adına AKP’nin gerekli zeminleri hazırladığını, kendilerinin de Malatya’da bu konuda mücadele ettiklerini söyledi. Bu mücadeleyi verirken çok zorlu süreçlerden geçtiklerini ifade eden Akkurt, "Uzun zamandır AK Parti Kadın Kolları Başkanlığını yürüttüm, kadın arkadaşlarımızla beraber. Ama kadın sivil toplum başkanlarımızla da bu süre zarfında zaman zaman bazı toplantılarda ve çalışmalarda bir araya geldik. Onlar kadınlar adına Malatya’da bir takım şeyler yapmaya çalıştılar. Bizler de AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak bu güne kadar gerek siyasetle ilgili gerek siyasette kadın varlığının artması adına mücadele vermeye çalıştık” dedi.

"Ancak bugün her şeyin bir sonu olduğu gibi bu görevinde bir sonu var” diyen Akkurt, “Görevimizin sonuna geldik. Bu sonu İnşallah güzel bir finalle yapmanın gayretindeyiz” dedi.

Etkinlikte söz alan Himayeye Muhtaç Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ) Genel Başkanı Ece Budan ise, Emine Akkurt’ta Malatya'da yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız