SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aday Adayı Memur İstifaları

A- A+ PAYLAŞ

Erken genel seçimlerde Malatya'da milletvekili aday adayı olmak üzere istifa eden memurların sayısı artıyor. İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Mahmut Yıldırım'ın yanı sıra Malatya Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanlarından, AKP Milletvekili Münir Erkal'ın eniştesi Dr. Ahmet Nisan Öztaş'ın da görevlerinden istifa ettikleri bildirildi. Bu iki ismin Anavatan ve DYP'nin birleşmeleriyle oluşacak partiden adaylığı düşündükleri belirtiliyor.

Ayrıca Malatya Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı olan Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Gündüz'ün de AKP'den aday adayı olmak üzere istifasını verdiği, yine aynı hastanenin Diş Hekimlerinden İhsan Pektaş'ın da aynı nedenle memuriyetten istifa ettiği öğrenildi.

Bu arada, geçtiğimiz hafta sonu CHP adaylığı ile ilgili olarak CHP'li bazı çevrelerle kampuste bir toplantı yapan, "Malatya 1. Sıra Adaylığı" destek aradığı öğrenilen İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu'nun da, bu konuda bazı görüşmeler için Ankara'ya gittiği haber alındı. Rektörün CHP Genel Merkez yöneticileriyle, "Malatya'dan gönderilen istek mesajlarının" doğrultusunda Malatya adaylığı için görüşeceği, "olumlu" yanıt alırsa Salı günü öğleden önce görevinden istifasının beklendiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız