SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aday Adayından YMS'ye Bağış

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:34:08
Aday Adayından YMS'ye Bağış
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adayı Vahap Erdem (sol baştaki), Yeni Malatyaspor için Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (MESOB) başlattığı kampanyaya 5 bin TL ile katkı sundu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor için Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin kampanyasına Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adayı Vahap Erdem, katılarak bugün Üniversite karşısındaki TFF Antrenman Sahasındaki Yeni Malatyaspor’un antrenmanı esnasında banka dekontunu MESOB Başkanı Şevket Keskin ve Teknik direktör Özcan Kızıltan’ın da bulunduğu esnada Yeni Malaatyaspor 2. Başkanı Ali Özkan’a teslim etti.

MESOB Başkanı keskin, kampanyaya ilk desteği veren Vahap Erdem’e teşekkür etti.

Erdem, “Malatya aşkımız, Yeni Malatyaspor sevdamız diyoruz. Kimin aldığı nefes gibi, kimin soluğu hava gibi, kiminin içtiği su gibi Malatya’mız için bir değerdir. MESOB tarafından yapılan çağrıya kayıtsız kalınmazdı. Katkıda bulunduğumuz miktar bir aday adayı için 3 tane afiş parası etmiyor” dedi.

Vahap Erdem, banka dekontunu Ali Özkan’a teslim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız