SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aday Adaylığı Başvuruları Sürüyor

0
Güncellendi - 2018-11-13 05:17:30
Aday Adaylığı Başvuruları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Yerel seçimler öncesi yoğunluğun yaşandığı AKP’de başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor.

ÖZBEK BAŞVURDU..

Mimar Yusuf Özbek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladıktan sonra, parti il merkezine giderek başvurusunu yaptı. Malatya'nın sorunlarını bildiklerini, çözüm için göreve talip olduklarını belirten Özbek, "Hayırlı olur inşallah diye konuştu. (Yandaki fotoğrafta)

POLAT'IN BAŞVURUSU..

Vergi Dairesi Başkanlığı'ndaki görevinden aday olmak üzere istifa eden ve başvuru dosyasını AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya’ya teslim eden Mahmut Polat da, “Yeşilyurt’umuzu yeni bir yönetim anlayışı, ülkemizde ve dünyada örnek bir kent yapma ideali ile huzurunuzda bulunmaktayım. Şimdiye kadarki süreçte büyük bir özveriyle hizmet etmiş olduğum devletimizin farklı kademelerindeki bilgi ve tecrübelerimi bundan böyle Yeşilyurt’umuz için sarf edeceğim. Toplumun tüm kesimlerinin beklentilerini karşılayacak bir gönül belediyeciliği anlayışı ile kutlu yola çıkmış bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi.

Tüm paydaşların fikirlerini alarak yapacakları yeni projelerle önce Malatya, sonra ülkede rol model olmak istediklerini belirten Polat, “Baş döndürücü bir hızla değişen ve gelişen dünyamızda bu değişim ve gelişime ayak uydurabilmek, halkımızın sosyal ve ekonomik taleplerine hızlı bir şekilde cevap verebilmek için gece gündüz demeden çalışıp gayret göstereceğimizi size arz etmek istiyorum. Bu vesileyle hepimizin ortak paydası olan Yeşilyurt’umuza hizmet etmek için belediye başkanlığına Bismillah deyip talip oldum. Belediye demek hizmet demektir. İnsanlara hizmet hakka hizmettir. Bu sürecin herkese hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

DİĞER BAŞVURULAR..

Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Hasan Göğüs AKP'den Battalgazi belediye başkan aday adayı oldu.

2014 yerel seçimlerinde bağımsız olarak girdiği seçimde AKP’nin ardından Battalgazi’de en çok oyu alan Ali Ekinci, Battalgazi Belediyesi için AKP'den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı Esenlik ve MESTON şirketlerinde genel müdürlük görevlerinde bulunan Hulusi Boyraz, Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için AKP'den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclis üyesi olan Mustafa Kırteke Akçadağ AKP'den 31 Mart 2019 Belediye Başkanlığı seçimleri için resmi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İş adamı Emrah İnce de, AKP Akçadağ İlçe Başkanlığına giderek Akçadağ Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Bahri'nin Belediye Başkanı Ali Bektaş da,  AKP Akçadağ Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Malatya’nın Darende ilçesinde Soner Fırat, Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

FOTOĞRAF: Mahmut Polat, Yeşilyurt Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • İLHAN KILIÇ (5 yıl önce)
    Sayın Mimar Yusuf Özbek'in bilgi ve birikimiyle her alanda örnek teşkil eden şahsiyetiyle vatanımıza ve milletimize faydalı olacağından hiç şüphemiz yoktur. Rabbim muvaffak eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Ali ekinci dışında battalgazide aday istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayırlısı (5 yıl önce)
    Üstad diye hitap edilen kişi neyin ustasıdır ki üstad denir bence usta olduğu işte devam etsin ne işin var belediye başkanlığında taş yerinde ağır
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)
    Arkadaslar lütfen, desteklediğiniz adayı yazarken, kendi adinizi soyadinizi tam olarak yazdiginizdan emin olun... Belli mi olur, desteklediğiniz aday belediye başkanı olursa onu desteklediğinizi daha kolay ispat eder, belediyenin, devletinin imkanlarından ziyadesiyle yararlanirsiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Yusuf Özbek Malatya'nın sorunlarını iyi bilen biridir. Malatya ya çok katkı sağlayacaktir . Allah hayırlı etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasemin M.Kılıç (5 yıl önce)
    Mimar Yusuf Özbek 'in titizlikle calisacagindan şüphemiz yoktur.Rabbim yolunuzu açık etsin.her zaman yaninizdayiz.?????????????????????????????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Sümeyye (5 yıl önce)
    İşine bağlılığı Hak ve hakikate bağlılığı merhameti güvenirliliği ile bulunduğu bütün makamlardaki çalışmalarının hakkını veren Mahmut Polat'ın Yeşilyurt Belediye Başkanı olması Malatya için büyük kazanç olacaktır.Liyakat ilkesi gözönünde bulundurulursa Mahmut Polat olmazsa olmaz olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Katırcı (5 yıl önce)
    Biz artık sağlam bir yönetici görmek istiyoruz. Mahmut Polat'ın kişiliğini bilmesem de bu anlamda değerlendirebilinir
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa Tokoğlu (5 yıl önce)
    yorumlarım neden yayınlanmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • zeren (5 yıl önce)
    Sayın Mahmut Polatın yesilyurt için cok guzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum.Çalışmıs oldugu kurumdaki çalışmaları bunun cok guzel bir örneğidir. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (5 yıl önce)
    AK Partinin yeni dönemde Mahmut POLAT gibi dürüst siyasetçilere ihtiyaç vardır. Başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Mahmut Polat devlet terbiyesi almış düzgün bir insandır. Siyaseti de düzgün ve dürüst yapacağına inanıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET DAŞCILAR (5 yıl önce)
    Baş vuruda bulunan aday adaylarının, Projeleri ile birlikte başvurmaları (Proje ve kaynak şartı konmalı) sunum yapmaları, Malatya ve ilçelerine ne gibi katkı da bulunacaklarının, kamuoyunun bilmesin de yarar olacağı düşüncesindeyim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihad KARACAN (5 yıl önce)
    Mahmut Polat Üstat adaletli, çalışkan ve liderlik kabiliyeti yüksek bir şahsiyettir. Yeşilyurt a hayırlı uğurlu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa Tokoğlu (5 yıl önce)
    Malatyaya teknik bilgisi olan.mühendis.mimar gibi Başkan adayları lazım.aynen Yusuf Bey gibi.hayırlı olsun.başarılar inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Demir (5 yıl önce)
    Mahmut Polat ÜSTAD gerek kişiliği gerekse yönetici pozisyonundaki adil, mütevazı ve hakkaniyetli duruşuyla Malatyamızın ender şahsiyetlerinden biridir. Rabbim yolunu açık etsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram ISKUR (5 yıl önce)
    Mimar Yusuf OZBEK Malatyamizin sorunlarına sahip bir şahsiyettir.Önemli hizmetleri olacaktır.Rabbim hayırlı uğurlu etsin.
    0
    0
    Yanıtla