SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aday Adaylığı Başvuruları

A- A+ PAYLAŞ

12 Haziran tarihinde yapılacak milletvekili genel seçiminde milletvekili olmak isteyen aday adaylarının müracaatları devam ediyor.

AKP Malatya il teşkilatına bugün de milletvekili aday adaylığı başvuruları devam etti. AKP'den ilk kadın milletvekili aday adayı Diş Doktoru Selma Güner de, başvuru dosyasını İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı'ya verdi. Güner'e parti rozetini kadın kolları başkanı Emine Akkurt taktı. AKP'den Malatya Milletvekili aday adaylığı için bugün başvuranların isimleri şöyle: Hüseyin Bakırcı, Abuzer Gögüs, Volkan Demirel, Ömer Gökçe ve Cumali Canlı.

MHP'DE..
Bu arada, Malatya Belediyesi Meclisi üyesi Doktor Ubeyt Akçin de, meclis üyeliğinden istifa edip Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) milletvekili aday adayı oldu. Saadet Partisi'nden belediye meclisine giren sonra SP'den ayrılıp bir süre bağımsız kalan ve sonra da MHP'ye geçen Doktor Akçin, MHP Malatya İl Başkanı Av. Arif Yıldız'a aday adaylığı dosyasını verdi. Akçin, yaptığı konuşmada, "İktidarın bize imkan tanıdığı ölçüde doğruları söylemeye çalıştım. Bugün ise yine siz değerli Malatya halkından aldığım destekle 12 Haziran 2011 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili adaylığı için belediye meclis üyeliğinden istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istedim" dedi.

Diğer yandan, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Öğretmen Hakan Keleş de milletvekili aday adaylığı için başvuru dosyasını İl Başkanı Arif Yıldız'a verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız