SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aday Bire İndirgeniyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:59:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Battalgazi İlçe kongresi 21 Aralık Pazar günü yapılıyor. 

AKP il binasında yapılan basın açıklamasında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Partimizin Battalgazi ilçesi 5’nci olağan kongresi yarın yapılacak. Kongrenin başta Battalgazi’miz, ilimiz ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Demokrasimizin olmazsa olmazlarından olan siyasi partilerin yıllık olağan kongreleri, partilerin iç demokrasisi açısından önemli bir unsurdur” dedi.

AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ise, 21 Aralık Pazar günü Belediye Konferans Salonu’nda saat 10,00’da yapılacak olan kongreye tüm vatandaşları davet etti.

Bir basın mensubunun, “AK Parti’nin seçimlerinin demokratik olmadığı, genel merkez tarafından belirlenen adaya oy verildiği şeklindeki kamuoyunda söylentilerin olduğu" şeklindeki sorusuna karşılık Osman Güder, “Demokratik seçim değil iddialarına katılmıyorum. Teşkilat başkan yardımcılarımız başta olmak üzere parti genel merkezimizden il koordinatör milletvekilleri gelerek kimlerin aday olmak istediklerini ilan ediyoruz. Aday arkadaşlarla görüşülüyor. Bu arkadaşlarla ilgili genel merkezden gelen teşkilat büyüklerimiz, teşkilat, sivil toplum örgütleri, muhtarlar, belediye başkanlarımızla istişareden sonra hangi arkadaşla başarılı olabiliriz şeklinde bir arkadaşımız belirleniyor. Böylece farklı listelerle değil, aday bire indirgenerek tek başkan adayıyla kongreye gidiliyor” dedi.

Güder, Pazar günkü kongrede tekrar aday olacağını söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız