SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aday da Yok, Oy da!..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da merkeze bağlı belde belediyesi iken, alınan kararla mahalle yapılarak merkeze bağlanan Konak Kasabası'ndaki vatandaşlar, miting yaparak protesto yürüyüşü düzenledi.

Konak Kasabası'nın merkezinde 53 yıllık belediyelerinin kapatılacak olması nedeniyle kasabada oturan vatandaşlarca protesto mitingi ve yürüyüşü düzenlendi. Kasabanın girişine "Adayda yok, oy da yok" ifadesinin yer aldığı pankart ile siyah bayrak asan Konaklılar, evlerine ve işyerlerine de siyah bayrak astılar. Kasabanın merkezine ise "53 yıllık belediyemizi kapattırmayacağız", "Oy kullanma, onurunu koru" ifadelerinin yer aldığı pankartlar asıldı.

Vatandaşlar, 29 Mart'taki seçimde oy kullanmayacaklarını ifade ettiler. Yapılan mitingden sonra vatandaşlar, toplu halde yürüyüşe geçti. Ellerindeki siyah bayraklarla yürüyüş yapan vatandaşlar, Malatya merkeze yürümek isteyince jandarma ekiplerince yol kapatıldı. Vatandaşlar uzun süre jandarma barikatını aşmaya çalıştı. Ancak jandarmanın izin vermemesi üzerine vatandaşlar olaysız bir şekilde dağılarak, evlerine döndü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız