SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aday Değilim..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, başkanlığa aday olmadığını açıkladı. Yazılı bir açıklama yapan Kavuk, Malatyaspor’a hangi şartlarda aday olduğunu anımsattıktan sonra, görev süresince destek verenlere teşekkür etti. İşlerinin yoğunluğu ve yeni dönemde Malatyaspor’a destek veremeyeceğini gerekçe gösteren İlhan Kavuk’un açıklaması şöyle:

“Saygıdeğer Malatyalılar,

Bildiğiniz gibi Malatyaspor’umuzun kayyuma kaldığı, kayyum heyetinin görev yaptığı dönemde aday çıkmadığı, futbolcuların şehri terk ettiği, takımın 9 maçta sadece 1 galibiyet ve 8 yenilgi aldığı bir dönemde, Sayın Valim Halil İbrahim Daşöz, Sayın Belediye Başkanım Hüseyin Cemal Akın ve Sayın Milletvekilimiz Öznur Çalık ile Mevlüt Aslanoğlu, İstanbul’da yaptıkları temas ve girişimlerle yönetim arayışı içerisinde idiler.

Değerli yöneticilerimiz, gece saat 00.30’da arayıp, Malatyaspor’un içerisinde bulunduğu durumdan çıkacak bir yönetim oluşturulması için destek vermem gerektiğini belirtip, oluşturulacak yönetime başkanlık etmem gerektiğini belirttiler. Daha önce böyle bir talebim ve niyetim olmamasına, Malatyaspor’un içerisinde bulunduğu şartların ne kadar olumsuz olduğunu bilmeme karşın, Malatyalı ve Malatyasporlu olmanın verdiği sorumlulukla bu görevi kabul ettim.

Başkanlık teklifini kabul ettikten sonra eski başkanlar ve İstanbul’da yöneticilik yapmış ağabeylerimiz de bana destek vereceklerini beyan ettiler. İstanbul’da sayın Selahattin Karagözlü ile bir araya gelip, beraber yönetim kurulunu oluşturduk.

Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, Malatyaspor’u düştüğü bu durumdan kurtarmak için harekete geçtik ve gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Hepsi birbirinden değerli ve mesleklerinde kendini kanıtlamış üye arkadaşlarıma Malatyaspor’a katkılarından dolayı minnet borçluyum.

Malatyaspor’da uzun yıllar yöneticilik yaptım. Bu süreç içerisinde Malatyaspor’a hizmet etmekten en çok haz duyduğum dönem, bu dönemdir. Çünkü sezon başından beri yaşanan imkansızlıklara karşın Malatya’yı ve Malatyaspor’u yüzüstü bırakmayan, onurları, gururları ve şerefleriyle alnının terini sarı-kırmızılı formanın yücelmesi için akıtan bir futbolcu kadrosu vardı. Böyle bir futbolcu kadrosuyla çalışmaktan büyük onur duydum.

Sayın hocamız Fahrettin Ömeroviç ve teknik heyetimizle de tamamen uyum içerisinde çalıştık ve takımın kümede kalmasını sağladık. Belki kamuoyu Malatyaspor’dan sonuç olarak daha farklı şeyler bekliyordu. Belki üst sıralara çıkmamız isteniyordu. Bunu bizim de gönlümüz isterdi. Ne var ki Malatyaspor’un şartları hiç de görüldüğü gibi değildi ve kümede kalmak bir üst lige çıkmak kadar büyük önem arz ediyordu.

Bu süreçte bizimle beraber hareket eden, teknik kadromuza çalışmaları ve gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum.

Görev yaptığımız dönemde bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Sayın Valime, Sayın Belediye Başkanıma, milletvekillerime, Ticaret Odası Başkanı Sayın Hasan Erkoç, Esnaf Odası Başkanı Şevket Keskin ve iş adamlarımız ile İstanbul Üniversitesi Sayın Profesör Doktor Mesut Parlak’a şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca, Malatyaspor taraftarlarına görevimiz süresince verdikleri destek ve yönetim kurulumuza duydukları güvenden dolayı teşekkür edip, seslenmek istiyorum: Malatyaspor’un gerçek sahipleri sizlersiniz. Yönetimler, oyuncular, antrenörler gelip gider; ama sizler hep buradasınız. Lütfen takımınıza bundan önce yaptığınız gibi bundan sonra da sahiplenin; bizden sonra görev alacak değerli yöneticilere de destek verin.

Burada özellikle teşekkür etmek istediğim insanlar ise Malatyaspor Kulübünün vefakar ve cefakar personelidir. Malatyaspor’un yaşadığı sıkıntılara karşın kulübümüzü terk etmeyen, bizimle birlikte gece-gündüz, hafta sonu-hafta içi demeksizin çalışan, kulübümüz personeline verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Yeni dönemde gerek işlerimin yoğunluğu ve gerekse ekonomik anlamda Malatyaspor’a faydalı olamayacağımdan dolayı aday olmayacağım. Yeni seçilecek yönetim kuruluna şimdiden başarılar diliyorum. Gelecek yönetime hiçbir ön koşul ileri sürmeden maddi ve manevi desteğimi esirgemeyeceğimi belirtir, saygılar sunarım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız