SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aday Gösterilmezsem Eğer..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, aday gösterilmediği takdirde, genel merkez tarafından gösterilecek adayın yanında olacağını söyledi.

AKP Malatya İl Teşkilatı Kadın Kolları ile Kızılay Malatya Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği "Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası" seminerine katılan Belediye Başkanı Cemal Akın, adaylıkla ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı. Katıldığı seminerde kan da veren Başkan Akın, aday gösterilmediği takdirde, genel merkez tarafından gösterilecek adayın yanında olacağını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, kendisini aday göstermeyeceği yönündeki soruları değerlendiren Akın, "Bunlar dedikodudan ibarettir. Malatya'da 16 başkan aday adayı var. Bu aday adayları içinde 4 Ocak’ta yapılacak olan temayül yoklamasından sonra 3-4 isim belirlenecek. Bu adaylardan da Başbakanımız değerlendirmesini yapacak" dedi.

AKP'nin yaptığı temayül yoklamasında yüzde 61 eski belediye başkanı Mehmet Yaşar Çerçi'nin çıktığı yönündeki sorulara Akın, "Bizim bizzat yaptırdığımız kamuoyu yoklamasında biz yüzde 52 Cemal Akın yönünde istatistik çıktı. Seçim arifesinde herkes kendisini güçlü göstermek gayreti içinde olacaktır. Kamuoyu yoklamaları açıklandığında her şey ortaya çıkacak" cevabını verdi.

Akın, aday gösterilmediği takdirde aday gösterilen kişiyi destekleyeceklerini belirterek, "Bizim varlığımız AK Parti ile daimdir. AK Parti'nin bugünlere ulaşmasında yıllardır büyük emekler çektik. Eğer biz aday gösterilirsek, aday olarak devam ederiz. Aday gösterilmezsek, aday gösterilen kişinin yanında neticeyi almak üzere mutlaka çalışırız. Zaferin AK Parti'nin olacağı inancındayım" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız