SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aday İçin Yoklama Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:14:26
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya il teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma töreni düzenledi. 

MHP il teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine; MHP İl Başkanı Arif Yıldız ve partililerin yanı sıra TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin ve TSO Meclis Başkanı Sami Payza da katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, “Bayramlar, milli birlik ve beraberliğin en iyi yaşandığı, tesis edildiği ve pekiştirildiği günlerdir. Şuanda da Malatya’da bunu görüyoruz. Sivil toplum örgütlerinin başkanları da bayramlaşma törenimize katıldı. Bu bayram, kardeşliğin de pekiştirildiğini gösteriyor. Maalesef bu ortamlara hasret günler yaşıyoruz. Ama Malatya’da çok güzel bir ortam var. Bunun Türkiye’ye de örnek teşkil etmesini diliyoruz” dedi.

Yıldız, MHP Malatya teşkilatının yerel seçim çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “MHP Malatya il teşkilatı olarak kamuoyu yoklamaları yaptırıyoruz. Bu anketler neticesinde vatandaş kimi istiyorsa biz onu aday göstereceğiz. Belli olan birkaç ilçemiz var. Şuanda kamuoyu yoklamalarımız devam ediyor.”

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, Malatyalılar ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ederek, “Kurban Bayramı yakınlaşma, kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı günlerdir. Ben özellikle Doğu Türkistan’da, Suriye’de ve dünyanın bütün bölgelerinde yaşayan Müslümanların bayramını kutluyorum. Özellikle bugünlerin ülkemizde de birlikteliğe, beraberliğe ve kardeşliğe katkı sunmasını diliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız