SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aday Öğretmene Deneme Sınavı

0
Güncellendi - 2016-12-10 17:31:05
Aday Öğretmene Deneme Sınavı
A- A+ PAYLAŞ

Eğitim-Bir-Sen tarafından tüm illerde aday öğretmenler için deneme sınavı gerçekleştirildi. Malatya’da da Sümer İlkokulunda aday öğretmenler deneme sınavına katıldı.

18 Aralık’ta yapılacak olan asli öğretmenliğe geçiş sınavı öncesi Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezinde 81 ilde aynı saatte deneme sınavı gerçekleştirildi. Malatya’da da aday öğretmenlerin katıldığı sınav Sümer İlk Okulunda yapıldı. Sınav öncesi açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, Eğitim-Bir-Sen olarak üyelerinin ve aday öğretmenlerin kariyer yolculuğunda yanlarında olmak ve katkı sağlamak amacıyla deneme sınavının yapıldığını söyledi.

Deneme sınavının aynı gün ve aynı saatte 81 ilde gerçekleştirildiğini belirten Yıldırım, “Bu uygulama ile öğretmenlerimize akademik destek sağlamayı hedefliyoruz. Daha öncede aday öğretmenlerimize ve görevde yükselme sınavına katılan arkadaşlarımıza hazırlık amacıyla ücretsiz sınava hazırlık kitabı dağıttık. Hizmet sendikacılığı farkını yaşatan Eğitim-Bir-Sen olarak üyelerimizin ve eğitim çalışanlarının sınavlarda gösterdiği başarı bizim hizmetimizin karşılığı olarak bize döndü. Üyelerine kariyer hizmet sendikacılığı farkını bir kez daha yaşatmak için yeni adımlar atan Eğitim-Bir Sen ‘En büyük gücümüz örgütlülüğümüz’ prensibinden hareketle eğitim çalışanlarına her türlü bilgi ve lojistik desteği vermeye bundan sonrada İnşallah devam edecektir” diye konuştu.

Eğitim-Bir-Sen’in ücret sendikacılığı ile birlikte hizmet ve akademik sendikacılıkta da en güzel örneklerini gerçekleştirdiğini ifade eden Yıldırım, “Başta genel merkezimiz olmak üzere bu faaliyetlerin yapılmasına katkı sunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sınava giren bütün aday öğretmenlerimize de başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

iha

denemesinav

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hakan K (7 yıl önce)
    Bu güzel ülkeme çok yazık. İnsanları şucu bucu diye ayıranlara yazıklar olsun. Sendikaların görevi nedir? Memurların hakkını aramaktır. Hangi hakkı aramıs ve eylem yapmışlardır. Anca insanların dünya görüsünden dolayı ayırırlar. Müdür, müdür yardımcısı olarak diğer sendikaların öğretmenleri gerizekalı mı? Neden Eğitim Bir sen den idareciler seçilir. Korkarım ki bu aday öğretmenler içinde gecerlidir.
    0
    0
    Yanıtla