SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aday Öğretmenlere Seminer

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da görev yapacak ve ilk defa atanan 69 aday öğretmene verilen seminer sona erdi.
 
10 gün süren Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni uygulaması olan Eğitime Uyum Semineri yapılan kapanış konuşmasının ardından sona erdi. İnönü Üniversitesi'nde gerçekleşen seminerin kapanış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut yaptı. Mehmet Bulut, aday öğretmenlere yaptığı konuşmasında, "Sizi hiçbir sıkıntının yıldırmasına izin vermeyin. Sizler şanslısınız. Daha atanmayı bekleyen arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız olsa da şimdi sıra sizin mesleğinize kavuştunuz ve hizmet üreteceksiniz. Öğrencilerinize hep eşit mesafede yaklaşın. Ahlaklı çalışkan vatansever insanları sizler yetiştireceksiniz. Mesleğinizle ilgili okullarda eğitim gördünüz. Sizlere gerekli tüm bilgiler öğretildi. Şimdi bilginizi sizden ilgi bekleyen öğrencilerinize aktaracaksınız. Şimdilerde daha donanımlı sınıflar daha bilgili öğrencileriniz olacak. Teknolojik imkanlar sizlere kolaylık sağlayacak. İnanıyorum çok daha başarılı nesiller yetişecektir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız