SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aday Olabilirim'

A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu'nun yönetim kurulu başkanı Malatyalı işadamı Mehmet Ali Aydınlar, kulüp başkanlığı için adaylığı kongre sürecine girildiğinde değerlendireceğini, uygun koşullar oluşması halinde aday olabileceğini söyledi.

Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçeli taraftarların internet sitesi antu.com'a yaptığı açıklamada Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımı'nın son iki yılda büyük başarılara imza attığını ifade etti. Aydınlar, soru üzerine voleybol şubesinin işleyişi hakkında ise şu bilgileri verdi:

''Bayan voleybol takımını aldığımızın hemen akabinde başkanımızla görüştüm. Bu konuda yetki istedim. Sağolsun o da bizi kırmadı bu yetkiyi verdi. Bayan voleybol takımıyla tamamen ben ilgileniyorum. Ve bu konuda da muhatabım başkanımız. Başkanımızla zaman zaman istişarede bulunuyoruz ama Bayan Voleybol Takımı'nın sevk ve idaresi tamamen bende.''

Aydınlar, ''Şubeyi yönetirken kulüpten destek görüyor musunuz?'' şeklindeki soruyu, ''Kulüpten bugüne kadar böyle bir talebimiz olmadı. Ama ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe'nin eski bir yöneticisiyim. Herhangi birisi değilim, kulübün içerisinden gelen biriyim. Dolayısıyla Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil edecek organizasyonları yapıyoruz. Bu konuda kulüp de bize desteğini sonuna kadar veriyor. Hiç bir şekilde bize engel olacak bir faaliyet söz konusu değil. Onların manevi desteği bizim için yeterli'' şeklinde yanıtladı.

Gruplarının yalnızca Fenerbahçe'nin bayan voleybol takımına sponsor olmayı sürdüreceğini bildiren Aydınlar, ''Aslında voleybol benim ilgilendiğim bir branş da değil. Tamamen tesadüfen biz bayan voleybolu aldık, götürüyoruz. Bence bu yeterli. Sadece bayan voleybolunda kalmaya devam edeceğiz'' dedi.

''Bayan voleybol takımına daha ne kadar sponsor olacaksınız?'' şeklindeki soruyu, ''Bize ne kadar 'devam et' denirse biz o kadar devam ederiz'' şeklinde yanıtlayan, Aydınlar, ''Bundan sonraki hedefleriniz arasında Fenerbahçe başkanlığı var mı? Önümüzdeki kongrede aday olacak mısınız?'' şeklindeki soruya ise şu karşılığı verdi:

''Şimdi bu soru hep soruluyor. Hep gündemde. Ben aslında hep aynı noktada duruyorum, hep aynı söylemi kullanıyorum. Farklı bir şey söylemiyorum. Böyle bir isteğimin olduğunu ben hep söyledim. Söylemeye de devam ediyorum. Ama aday olur muyum, olmaz mıyım, ne zaman olurum, bunu kongre süreçlerinin yaşandığı dönemlerde değerlendiririm. Şimdiden 'Ben bir daha ki kongrede adayım' demek istemiyorum. Ama kongre sürecine girildiği zaman bunu değerlendiririz. Eğer uygun koşullar varsa aday oluruz, değilse olmayız.''

''Sözleriniz önümüzdeki kongre için geçerli mi?'' şeklindeki soruyu ise Aydınlar, ''Gayet tabi, her kongre için geçerli bu süreç'' şeklinde yanıtladı.

''FENERBAHÇE İÇİN BİRİNCİ ÖNCELİĞİN, FUTBOLDA BAŞARI OLMASI GEREKİR''
''Siz başkan olsaydınız, Aziz Yıldırım'ın yaptıklarından hangisini yapmazdınız? Bir de Aziz Yıldırım'ın yapmadığı sizin ise, 'Ben olsam bunu yapardım' dediğiniz şeyler var mı?'' şeklindeki soru üzerine Aydınlar, şunları söyledi:

''Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı. Aziz Yıldırım başkanımızın kendine has tarzı var. Benim yönetim anlayışım daha farklı. Davranışlarım farklı olabilir. Karakterlerimiz zaten farklı. Her insanın aynı karakterde olması zaten söz konusu değil. Elbette ki Aziz Yıldırım bu uzun süreçte çok başarılı işlere imza attı. Bunu kimse inkar edemez. Özellikle tesisleşme konusunda bence ciddi başarılar elde etti. Tabiki Fenerbahçe bir spor kulübü. Yani burada esas olan sportif başarı. Şimdi siz ne yaparsanız yapın özellikle futboldaki başarı çok önem kazanıyor. Şimdi Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bugününe bakarsak gerçekten bütün spor dallarında başarılı. Şu anda bütün branşlarda Fenerbahçe şampiyonluğa gidiyor. Futbolda da bu sene ilk devre kötü gitti ama ikinci devre çok iyi bir çıkış yakaladı zaten bugün itibariyle lider olduk. İnşallah sene sonunda ipi göğüsleyeceğiz. Şampiyon olacağız...

Tesisleşmede çok ciddi işler yapıldı. Mutlaka bu süreç içerisinde çok iyi yapılan, kötü yapılan işler vardır. Bunu tek tek irdelemek bana çok doğru gelmiyor ama ben şunu söylüyorum; Fenerbahçe Spor Kulübü'nde birinci önceliğin sporda özellikle futbolda başarının gelmesi olması lazım. Çünkü bugün Fenerbahçelilerin çok büyük bir kısmı futbol takımı nedeniyle Fenerbahçeli. Bayan voleybolda çok başarılı olmamız evet önemli belki ama çok şey ifade etmiyor veya basketbolda, yelkende, kürekte, atletizmde başarılı olabilirsiniz ama geniş kitleleri ilgilendiren spor dalı futbol. Bu dünyanın her tarafında böyle. Dolayısıyla futboldaki başarı çok önemli. Onun için Fenerbahçe'nin birinci önceliğinin her zaman futbol takımının başarısının olması gerekir diye düşünüyorum.''

''GALATASARAY'IN, BEŞİKTAŞ'IN DÜŞTÜĞÜ DURUM''
Aziz Yıldırım'ın mutlaka futbolda başarılı olmak istediğini, bunun için çok şey yapıldığını kaydeden Aydınlar, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Hepimiz futbol takımının hem ligde hem Avrupa'da başarılı olmasını çok istiyoruz ama dışarıdan bakınca oradaki eksiklik nedir görmek çok mümkün değil. Hepimiz biliyor ve farkındayız ki Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük spor kulübü. Futbol takımı birinci olmasa da ikinci. Bugün rakiplerimiz olan Galatasaray ve Beşiktaş'ın bugün düştüğü duruma Fenerbahçe hiç bir zaman düşmedi. Tamamen ligden kopan bir Fenerbahçe yok yani. Geçen sene ne yaptık? Son maçta kaybettik. Ondan iki sene önce yine son maçta kaybettik.

Ancak artık başarıyı da kurumsallaştırmak bence önemli. Yani hem Türkiye Ligi'nde mutlaka başa oynayan bir takım, diğerlerinden daha fazla şampiyon alan bir takım hem de Avrupa'da istikrarlı bir şekilde giden, başarısı olan bir takım olması önemli.''

Aydınlar, sözlerini, sarı-lacivertli taraftarları, Fenerbahçe Acıbadem'in ev sahipliğinde 19-20 Mart'ta gerçekleştirilecek Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi dörtlü finaline davet ederek tamamladı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız