SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aday Olma Dediler..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Yönetimle istişare ettik, olma dediler ve milletvekili aday adayı olmadım" dedi.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, AKP'den milletvekili aday adayı olacağı şeklindeki kamuoyundaki söylenti ve beklentilerle ilgili basın mansuplarının sorularanı cevaplandırırken, "Görevi bize layık gören ve bizi destekleyen çevremizdeki arkadaşlara teşekkür ederim. Seçildiğimiz günden beri istişareyi öne çıkaran ve önem veren kurum olarak yönetim kurulu ve meclis üyelerilimizle konuyu enine boyuna tartıştık ve istişare ettik. Neticede ortak karar olarak görevimizin sürmesini arzu ettiler. Biz de bu arzu ve istek doğrultusunda görevimize devam ediyoruz "dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın genel sekreteri Sait Kabadayı ise geçtiğimiz hafta, AKP'den aday adayı olmak üzere odadaki görevinden ayrılmıştı.

İSTİFALAR..
Bu arada, Özel İdare Genel Sekreteri Sami Er, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile Sağlık Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin'in AKP'den aday adayı olmak üzere memuriyetten istifalarından sonra, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Bayram Yumrutepe de CHP'den aday adayı olmak üzere görevinden istifa etti.

DDY Genel Müdürlüğü müşavirlerinden Mühendis Dr. Şinasi Kazancıoğlu MHP'den, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Kazgan, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Şanal Tosun da AKP'den Malatya milletvekili aday adayı olmak üzere görevlerinden istifa etmişlerdi.

Diğer yandan Malatya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Amiri Dr. Halis Taksim, Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu'nda görevli 4. sınıf emniyet müdürü Dr. Orhan Erdem'in memleketlerinde milletvekili aday adayı olmak üzere görevden ayrıldıkları öğrenildi.

Malatya Devlet Hastanesi başhekim yardımcılarından ve aynı zamanda Kızılay Şube başkanı olan Dr. Ali Yalçın'ın da AKP'den milletvekili aday adayı olmak üzere memuriyetten ve dernek başkanlığı görevinden istifa ettiği haber alındı.

ADAK VAZGEÇTİ..
AKP'den Malatya milletvekili aday adayı olmak üzere memuriyetten istifa edeceği öne sürülen Polis Başmüfettişi Hasan Adak'ın ise istifadan vazgeçtiği bildirildi.

MALAY İSTİFA ETMEDİ..
Önceki yıllardaki seçimlerde aday adaylığı için memuriyetten istifa eden, listeye girmeyince tekrar göreve dönen, önceki yıl da Aydın Valisi iken kendi isteğiyle merkez valiliğine atanan Mustafa Malay'ın, bu dönem siyaseti düşünmediği ve bu nedenle memuriyetten istifa etmediği öğrenildi.

Yine siyasete girebileceği konuşulan Sivas Valisi hemşehrimiz Ali Kolat'ın da, siyasete girmeyi düşünmediği ve görevine devam edeceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız