SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aday Olmayacaklarmış!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1.Lig takımlarından Malatyaspor Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Dağıstanlı, mevcut yönetimin aday olmayacağını söyledi.

Kulüp idari binasında bir basın toplantısı yapan Dağıstanlı, son dönemlerde Malatyaspor'un gündemi yoğun şekilde meşgul ettiğini belirterek, "Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, yaptığı açıklamada kulübe kimsenin fayda sağlamadığı konusunda bir açıklama yapmıştı. Bu arada da Malatya'lı bir iş adamımız ile ilgili konulara değinilmişti. Bu arkadaşımız da yaptığı açıklama ile kulübe fayda sağladığını ifade etmişti. Ancak, kulüp defterlerimizi incelediğimizde bu arkadaşımızın ödeme yapmadığı ve 2006-2007 döneminde yedek kulübelerine verilen reklam karşılığında vermiş olduğu çekler halen tahsil edilememiştir" dedi.

Dağıstanlı, Malatyaspor kulübünün zor günler yaşadığını belirterek, "Önümüzde bir kongre var. Bu kongrede mevcut yönetim liste sunmayacak. Eğer, Malatyaspor'a talipli olan bir yönetim olursa kongremize bekliyoruz. Bu süreç içerisinde Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanımız Cemal Akın kulübümüze büyük destekler vermiştir. Yapılan gayretler belirli imkanlar dahilinde oluyor. Tabi bu destekler mevcut yönetimin ihtiyaçlarını giderecek bir sonuca ulaşmıyor. Valilik, Belediye ve mevcut yönetimin bu ihtiyaçları tek başına gidermesi de çok zor. Malum küresel bir kriz var. Konuştuğumuz zaman Malatyaspor'un büyük bir camia olduğunu söylüyoruz ama Malatya'nın büyük bir camia olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Şu anki yönetimin görevinin başında olduğunu kaydeden Dağıstanlı, "Kongre de bir yönetim çıkarsa biz görevi teslim edeceğimizi beyan ettik. Ama bu arada da yönetim olarak gerekli gayretleri gösteriyoruz. Malatyaspor'dan ayrılan futbolcu arkadaşlarımızın tekrar takıma dönmesi için İstanbul'daki yöneticilerimizin çalışmaları devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonuna bedel yatmayınca anlaştığımız futbolcuları da göndermek zorundayız. Bizim için şuanda önemli olan kadromuzdaki futbolcularımızın sorunlarını gidermek ve kulübün kayyuma kalmamasını sağlamak. Ancak, Malatya'nın da bu işe el birliği ile destek vermesi gerekmektedir. Esenlik şirketiyle bir görüşmemiz oldu ve bize 600 bin TL katkı sağlayacaklarını söylediler. Ancak, bunun için bir takım istekleri oldu ve bu isteklerin yerine getirilmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Mevcut yönetimin kongrede aday çıkmaması durumunda göreve devam edip, etmeyeceği sorunsuna Dağıstanlı, "Eğer yarın ki kongre de aday çıkmazsa kongre bir hafta ertelenmiş olacak. Artık Federasyona para yatırılamayacağı belli olduğu için, transfer konusu gündemde olmayacak. Yönetime aday olacaklar bunu göze alarak, aday olmalı. Eğer ki, kongrelerde aday çıkmaz ve de mevcut yönetim tekrar aday olmaz ise bu kulüp kayyuma da kalabilir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız