SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aday Tespiti Erkene Alındı'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Darende İlçe Başkanlığına Süleyman Şimşek getirildi.

AKP İlçe Teşkilatı kongresi, Darende Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi salonunda yapıldı. Kongreye Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz ve İhsan Koca, Sivas Milletvekili Selami Uzun, Darende Belediye Başkanı Memduh Önal, Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Müdürü Ahmet Poyraz ile birlikte çok sayıda davetli ve partili katıldı.

Eski başkan İsa Özkan'ın aday olmadığı kongrede tek listeyle aday olan Süleyman Şimşek Darende İlçe Başkanlığına seçildi.

Darende Belediye Başkanı Memduh Önal, kongrede yaptığı konuşmasında, "AK Parti ile çalıştığım için çok mutluyum. Teşkilatımızla problemimiz yoktur. Ancak bizimle problemi olanlar vardır. Belediye başkanlığıyla problemi olanlar vardır. Bunlar normal, problemi olanlar her zaman olur, olacaktır da. Yönetimden şahsi istediğim şudur, kapalı kapılar ardında siyaset yapılmasını istemiyorum" dedi.

İl Başkanı Ahmet Çakır da, belediye başkanı adayı il genel meclisi üyeliği ve belediye meclisi üyeliği için aday tespit çalışmalarının erkene alındığını belirtti.

Milletvekili İhsan Koca da, "Darende teşkilatıyla çalışmaktan mutluluk duydum. Teşkilatın nasıl olması gerektiğini ifade ettik. Teşkilatlar çalışmalarından ne kadar farklı olmaları gerekiyorsa, belediye başkanları çalışmalarında ve teşkilat işlerinde o kadar dikkatli olmak zorundadır. Hiç kimse seçildiğinden sonra partiyi teşkilatı görmezden gelmemeli" diye konuştu.

Milletvekili Mücahit Fındıklı ise, "Hizmetlerin sınırı yoktur. Bu millete hizmet yerine, milletten aldıkları oyu seçimden sonra unuttular. Avrupa, ABD komaya girdi. Türkiye oradan gelen rüzgarla hapşırmaya başladı. Eline kağıt alan sallayanlar hani vatan severdi. Bizi mi kıskanıyorlar, Türkiye'yi mi kıskanıyorlar belli değil. Biz milletimizle güç birliğiyle kucaklaştığımızda hem ülkede hem de dışarıda tüm dünyanın sayılı konumuna geliyor. Kesinlikle biz yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Yapılan kongre sonucunda Süleyman Şimşek başkanlığındaki AKP Darende İlçe Yönetim Kurulu'na şu isimler seçildi:

"Erdal Delikurt, Hüsamettin Ateş, Nejmi Akkuş, Zeki Bozkurt, Süleyman Özçelik, Cafer Akay, Hasan Bayram, Hasan Özkan, Süleyman Dokuyucu, İbrahim Aktunç, Fevzi Yıldız, Tacettin Bayer, Durdu Dizdar, Veysel Karaman, İsmail Kumtepe, Osman Demin, İbrahim Ölçer, Hacı Bozkurt, Gazi Karakaya, Bekir Yuvalı, Ahmet Yiğit, Yalçın Kahraman, Elif Özkan ve Filiz Buyruk."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız